Home SV Forum Vše ostatní Racing / Okruhové ježdění Koš pomuzeme matce 4 deti, kterym vcera umrel tata?
Právě je ned 11. kvě 2025 8:27:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: pát 27. lis 2009 12:08:39 
záklaďák

popi píše:
mates má pravdu

tady nejde o to kdo ma pravdu a kdo ne. jde tu o to co je v prvnim prispevku a jak jsem psal...je tam kdo chce pomoci...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 27. lis 2009 12:44:00 
Administrátor

mateSAS píše:
Lukas> proto je vedle zalozeny tema, kde se to snazim cely osvetlit ...

vis kolik je lidi v CR, v Evrope, na svete, kteri jsou na tom daleko hur nez to decko? Co udelas? pomuzes jim vsem? jak? ze je spasis na meteorit? protoze si moc nedovedu predstavit to, jak to provest ... Jak urcis komu teda pomoct, kdo je ten vyvoleny, pokud toho konkretniho cloveka neznas?! Timhle smerem to bylo mimo jiny mysleny ... koukni do toho vedlejsiho tematu ...

PS: ze tu nejde o tatu se pletes, prave o nej tu jde ... kdyby nejezdil na motorce, nestalo by se to a neresilo by se to tu ...

to komu pomuzes si urcis ty podle citu, nekdo jinej ma zas jinej cit a je nas hodne, kazdej nekomu a ..........

nemuzes pomoct vsem, to snad kazdej chape voe, kdyz ale pomuzes jen jednomu clovicku na tydle planete tak je to o 100% vic nez nikomu

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 27. lis 2009 13:10:42 
Moderátor

shark píše:
to komu pomuzes si urcis ty podle citu, nekdo jinej ma zas jinej cit a je nas hodne, kazdej nekomu a ..........

nemuzes pomoct vsem, to snad kazdej chape voe, kdyz ale pomuzes jen jednomu clovicku na tydle planete tak je to o 100% vic nez nikomu

tak mu pomoz a nemel...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 27. lis 2009 16:00:11 
záklaďák

popi píše:
tak mu pomoz a nemel...

To by mě taky zajímalo, kolik mu přispěje, když to tady tak obkecává :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 22. úno 2010 18:34:24 
záklaďák

Souhlasim s Punkáčem. Nic nedám!!!
Jinak jsem zvědav, kolik nebo jak přispějou ti, co to tady obhajují a brebentí.... ;)

"Když do pekla, tak se vší parádou!"

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 23. úno 2010 19:39:38 
záklaďák

Jsem s Vámi zajedno, je to hrozny, ok to beru....nevím jak, kdo se tohoto hostí a proč někdo se spásnou myšlenkou přišel. Takže nechme těchto věcí, buď me aktivní v záležitostech tohoto fora, ať má smysl, měňme naše životy a starejme se o nás. To bude dosti dobrou zásluho ne??? Mýti fajn vyjížďky, příjemné zážitky a když se stane něco námi...pomáhejme si. Vidím jen jedno...net je kurva na lákání lidí, aby přispěly pod zamínkou leckdy čehokoli dobrého někomu akorád do kapsy, je na každém, aby se zachoval jak chce, každopádně to sem k nám...na web nepatří, už jen proto, že to rozhazuje debaty které tohoto fora by měly býti ušetřeny, myslím že se zde nechcem hádat, ale naopak se poznávat, radit s, združovat se a klábosit o tom co zde máme jako hlavní téma a společné...
Nehodlám se být pro nic a nikoho kdo je mi zcela cizí, pro někoho kdo to sem dal a já ho neznám...přijde mi to velmy divné...kort pod zámínkou morality to vůči ostaním může býti velmi nemorální. Když chci být morální, loajální vůčí potřebnám kohokoli kdo to potřebuje...jsem. Nic méně tím, že dávám jiným mou moralitu nad ně, že oni se třeba pak musí bránit nebo prostě jen nechtějí a přide jim to hloupé, neboť by měli, protože je to správné (a to uzná každý, pomoci někomu vnouzi jako správně)...je nemorální. Jestli mi pidiby vůbec rozumí??? Dále ...pokud to berete, jako pomoct někomu na planatě super. Co vás vedlo k tomu zrovna u nich, nevím ..to že je Motorkář??? Mezi námi no a??? Na druhou stranu pokud to děláte právě proto, že to byl motorkář??? Celkem pokrytecké, ve své podstatě, kdyby nebyl motorkář žřejmě by to tu nebylo...proč?? Tak nechte Matese být. To co mě neštymuje...vlákno založil pidiby...je tu chvilku u nás a co do teď uvedl, koukal jsem na příspěvky ...něco k páteřaku, prodej a tohle...jinak???? Pokud za prvé tě to tolik oslovilo, přispěj, ale způsobem založit zde vlákno přečti si a přispěj jestli chceš bez kouska rozumného slova ...je velmi neosobní k problému velice osobnímu, tím pádem pro mě velice divné. Lákat ostaní, aniž bys cokoli k tomu rozumně psal ve mě evokuje pocit něčoho co si na lidskost jen hraje. Všem ostatním, mě se stalo taky hodně..ale v profilu pod textem nervu každýmu, že jsem byl skoro mrtvej..jsou věci které mi přidnou ujeté... "jak to sedí vám"...ten člověk tím hledá co??? Soucit??? Na co tím poukazuje... třeba to myslel i dobře ...nic méně... dále je hafec i hroznějších a šílenějších věcí jak vymámit love na něco vznešeného...pidiby přežil, nezávidím mu nic z toho co zřejmě prožil, ale jak k tomu přišel??? Jeho vina, jeho chyba..nebo prostě smůla..tak nebo tak je to hrozné ok. Uvedu pro pidibyho a podobné jemu soucitné druhý pohled, kdyby tvá žena jela s tvými dětmi autem a on je smetl, když jel na moto a bylo mu blbě.. mluvil bys jinak, že??? Řidič náklaďaku blbě odbočil a smet ho..kdyby byl v cajku, třeba by se nic nestalo, motorkář by dával větší pozor. Kde je tedy vina...a proč přispívat...Mám super kamaráda, co ho to potkalo před rokem a půl taky na motce dokonce SVčku, což je mnouhem bližší tohoto fora. Za nic nemohl, jel městem z křižovatky tak 40 metrů velmi pomalu s klukama v doprovodu, tak 40 km za hodku, když předním čúras nečuměl v konzervě a strhnul řízení, že se otočí do druhého směru a smet ho. On přežil s těžkými zraněními, mají i do teď určité problémy, nic méně nikoho jsem s tím zde neoslovil, jsem horší??? Nemyslím, nepřišlo mi to totiž dobré ani správné vůči vám něco takového dělat, když ho ani neznáte a mě osobně také ne... pokud někdo chce být opravdu morální jedná vždy sám, tak aniž by ostatní třeba jen jejich vlastní nečiností nečinil nemorální, protože tato otázka by měla být jen skutečně dobrovolná... v tom je síla být opravdu morálně dobrý, tak že vy co tu tak melete, zajímalo by mě kolik už jste opravdu dali..jak se říká hoď kamenem ty...
a ať už dáte nebo nedáte nechte ostatní být a rozhodně neodsuzujte a nemějte takové keci k někomu jako je Mates a spíše přemýšlejte k tomu co jsem tu nahodil...a na tomto foru se věnujme plodnějším věcem...protože já budu první kdo nevěří, žeto tu skončilo jen nejdelším monologem a nejzbytečnějším vláknem tohoto fóra.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 23. úno 2010 20:58:16 
záklaďák

uf .... jsem to prelouskal ...

koukam ze ze me bude za chvili medialni hvezda :D

Prema> diky za pochopeni ... jinak souhlas...

TO ALL> a vlastne TO SHARK> spousta lidi (nechci jmenovat, kazdej asi vi o kom mluvim) tady z Fora nemusi Sharka, diky jeho nekterym postojum, vystupum, jednani ... otevrene priznavam, ze se k nim taky radim, nektery jeho jednani jednoduse nechapu, nestotoznuju se s nim atd ...

ALE - na sraze na Krivonosce, kdyz jsem vylil jak vaza (Houpacka - ty hajzle!!!! :) ), nekde tam v bujarem veseli odhodil fotak, pak se rozhodl, ze budu spat na vlhke zemi pod podiem, tak Shark sel, sebral muj fotak, polozil me (jeste ve spolupraci s nekym, ale to uz fakt nevim s kym) na lavicku, abych nenastydnul ...

Cili ano - pokud by byl Shark v situaci, jako byla popsana v uvodnim prspevku, tak jsem jeho dluznik a budu se snazit pomoct ... pac si vazim i jeho pomoci ...

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]