|
Právě je pát 04. črc 2025 16:29:17
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
ondresss
|
Napsal: pát 29. led 2010 0:09:51 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 03. úno 2009 10:20:42 Příspěvky: 63 Bydliště: Opava
|
takže lidi udělal sem posledni navrh koukněte http://ondresss.rajce.idnes.cz/navrh_ve ... _velke.jpg řikali jste v jednoduchosti je sila. udělal sem to obrovske takže by nebyl problem to připadně použit jako šablonu ještě bych moh kdyžtak hodit misto toho barevneho motoru ten co je na těch starych tričkach ale to by mi ho musel někdo poslat. neumim to tak upravit. takže kdyby byl o ten navrh zajem tak bych to dodelal.
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 9:01:01 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
ondresss píše: takže lidi udělal sem posledni navrh koukněte http://ondresss.rajce.idnes.cz/navrh_ve ... _velke.jpg řikali jste v jednoduchosti je sila. udělal sem to obrovske takže by nebyl problem to připadně použit jako šablonu ještě bych moh kdyžtak hodit misto toho barevneho motoru ten co je na těch starych tričkach ale to by mi ho musel někdo poslat. neumim to tak upravit. takže kdyby byl o ten navrh zajem tak bych to dodelal. necu být šťoura....ale v čem je tento návrh jiný,než to,co máme? posunutý nápis...? špica...  kvůli tomu předělávat grafiku fakt asi nemá ceu....
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 9:07:00 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
z.a.j.o.c.h píše: kawa> spíš než druhy, tak jsem myslel barvy. třeba mě by se ke žlutý motorce líbila žlutá mikina kterou tam nemáte. ale když doporučuješ tmavý hadry tak je to stejně jedno  no,jde o to,že se tiskne bílou,šedou,červenou na tmavý podklad.tmavá barva je vlastně barva textilu - je to v tom samotným potisku vynecháno. - je to schválně,aby celá "samolepka" nebyla plastická.to by totiž zespodu textilu bylo děsně tvrdé a v létě pod kombi by ses z toho zbláznil...jakmile by ses zpotil,uškrabal by ses k smrti. pokoušel jsem se otočit barvy - bílý triko,na to hodit černý motor - není to ono. to,co vlastně tvoří detaily(tmavý textil) na bílém textilu padá. vypadá to divně.... takže proto tmavý textil... samosebou,že pokud to budeš chtít zkusit,není problém to udělat. někdo si minule nechal dělat šedé triko(i přes moje rozmlouvání) - nebylo to 100%,ale udělalo se... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 9:21:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Křída píše: tak konečně jsem to dotvořil s vypětím všech sil!!! http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=85971  pěkný....jen...když si ten obrázek zvětším,je kostkovanej sám od sebe....z tohoto "podkladu" mně nikdo grafiku potřebnou k tisku neudělá.... 
|
|
Nahoru |
|
 |
ondresss
|
Napsal: pát 29. led 2010 9:37:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: ondresss píše: takže lidi udělal sem posledni navrh koukněte http://ondresss.rajce.idnes.cz/navrh_ve ... _velke.jpg řikali jste v jednoduchosti je sila. udělal sem to obrovske takže by nebyl problem to připadně použit jako šablonu ještě bych moh kdyžtak hodit misto toho barevneho motoru ten co je na těch starych tričkach ale to by mi ho musel někdo poslat. neumim to tak upravit. takže kdyby byl o ten navrh zajem tak bych to dodelal. necu být šťoura....ale v čem je tento návrh jiný,než to,co máme? posunutý nápis...? špica...  kvůli tomu předělávat grafiku fakt asi nemá ceu.... je vim že to je na podobnem principu. je těžke vymyslet něco noveho. mě napada hodně napadu ale na každy by měl někdo mamitky (novy model, stary, barva ... to se už řešilo) snažil jsem se jen to trochu jinak uspořadat at to vypada jinak pro ty co chtěli něco noveho. jinak co se tyče mě ja jsem klidně pro stare navrhy nemam ještě žadne triko tak to moc neřešim jen sem chtěl přihodit ruku k dílu.
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 9:42:36 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
ondresss píše: Kawa píše: ondresss píše: takže lidi udělal sem posledni navrh koukněte http://ondresss.rajce.idnes.cz/navrh_ve ... _velke.jpg řikali jste v jednoduchosti je sila. udělal sem to obrovske takže by nebyl problem to připadně použit jako šablonu ještě bych moh kdyžtak hodit misto toho barevneho motoru ten co je na těch starych tričkach ale to by mi ho musel někdo poslat. neumim to tak upravit. takže kdyby byl o ten navrh zajem tak bych to dodelal. necu být šťoura....ale v čem je tento návrh jiný,než to,co máme? posunutý nápis...? špica...  kvůli tomu předělávat grafiku fakt asi nemá ceu.... je vim že to je na podobnem principu. je těžke vymyslet něco noveho. mě napada hodně napadu ale na každy by měl někdo mamitky (novy model, stary, barva ... to se už řešilo) snažil jsem se jen to trochu jinak uspořadat at to vypada jinak pro ty co chtěli něco noveho. jinak co se tyče mě ja jsem klidně pro stare navrhy nemam ještě žadne triko tak to moc neřešim jen sem chtěl přihodit ruku k dílu.  to se cení.... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 9:44:42 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
jinak,kdo by si chtěl připomnět dohadovánío tom,co bude na triku,nebo nováčci si počíst,co to znamená se načem shodnout,proč zrovna motor....atd....stačí se mrknout pořádně na forum.... viz třeba: http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-for ... wtopic.phptěch vláken je tam po kkt....dohadovali jsme se tenkrát jak blondýny....a fakt nevím,zda je to potřeba znovu... 
|
|
Nahoru |
|
 |
ondresss
|
Napsal: pát 29. led 2010 10:16:02 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
ještě jeden takovy napad  co tak dat sve nicky zezadu pod limec. tisknou by to byla blbost ale dalo by se to udělat někde strojnim vyšivanim u 1,5 cm pisma bych to typoval do 100,- (muj odhad) myslim že by to nebylo špatne. jsme si tak nechavali dělat kšiltovky na MRK.cz a vypada to dobře. - proti tomu nikdo memuže nic mit protože to je jeho vlastni nick jedine by bylo zvyšeni ceny a vic prace kolem zajištovani. http://www.inetprint.cz/vysivky-na-text ... azit-cenik takže ne 100,- ale 50,- odpověd od KAWA : výšivku máme taky,vlastní. cenu ti neřeknu.zda to půjde? technologicky asi ano,jen zvolit vhodné umístění - triko nemá límec na mikinu kam? dále zvolit font písma,ujasnit velikost písma + barevnost písma - tyto 3 věci by byly stejné pro všechny... a jak píšeš víc práce kolem zajišťování....  máš vůbec tucha,co kolem teho je hokny? jak vidíš,tak to začíná handrkováním o logu. pokud půjdeme do již vyzkoušeného loga - je to pro mě jednodušší. pokud bude nové,je to zas práce navíc. pak taky musim: - vybrat nabídku textilu,ručně spočítat ceny(mám slevu),přidat odkazy,založit vlákno na objednání + vypsat pravidla pro objednání - po ukončení objednávek ručně překopírovat do .xls - tady se můžeš mrknout,jak to vypadá...jsou tam 3 listy.... http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-gal ... emId=85995 - zkontrolovat ceny,zboží zapsané třebas tebou v objednávce - ručně počítat - kdo má chybně ceny,nebo uvedený chbný kod zboží - obeslat lidi SZ - občas se někdo netrefí.... - zveřejnit číslo účtu,kontrolovat dle objednávky kdo zaplatil - objednat(kdo zaplatil) - každou položku zapsat do našeho sw - vyskladnit(pro jistotu dělám osobně) - předat do výroby,hlídat kvalitu - během toho se doprošuju lidí,co chtěli poslat PPL,nebo poštou,aby mně laskavě sdělil adresu(ikdyž to píšu v pravidlech pro objednání,ne každý je natolik bystrý,aby to udělal). - po ukončení výroby poskládat kus po kuse,roztřídit dle objednávky,zabalit do krabic - rozdělit dle způsobu odběru - odvézt balíky na poštu - rozeslat,napsat na forum čísla balíků,aby si to každý pohlídal tak...a až se budeš dívat na tu tabulku,mrkni taky,kdo má kolik druhů textilu(velikost,barva)... jo,vyšít na čepku,která se liší barvou,ne velikostí nick je laláč... nemáš tam až tak moc možností to zkurvit.... tak jen abys měl představu,co je s tím za jebačku....a co to znamená napsat - [b] vic prace kolem zajištovani.[/b] ono,už i tak je jí kolem toho po kkt....a toho času,co to sežere... a to nemluvě o tom,kdyby se dělal nový grafický návrh - to by znamenalo sehnat grafika,několikrát dělat vzorky...atd....  ale s tou výšivkou se to třebas ujme...."jen" to bude znamenat po roztříděí dle objednávek to opět odnést do výroby,každý balíček označit nickem,nechat vyšít,pak zas poskládat...pohoda...co bych pro vás neudělal....  ONDRESSS - KAWA chapu to a souhlasim stebou.
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: pát 29. led 2010 13:08:50 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
|
nerejpejte hned ale muj soukromej ( a trochu i verejnej pac jsem mel obe verze na poslednim jednom moto chlastacim sraze) je vratit se k SV Teamu, vyjadruje to vetsi soudrznost a kolektiv
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 13:13:16 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
[quote="shark"]vratit se k SV Teamu, vyjadruje to vetsi soudrznost a kolektiv[/quote] myslíš,že to nějak funguje? že jsme nějaký SV TEAM? neber to jako rýpání,ale kolik Teamových akcí za rok je? Mimo Humprdelce nic....zhola nic...jen sny o nějakém srazu někde v kempu...nemám pocit,že by se tady lidi z fora měli potřebu se soudržovat a kolektivizovat.... jistě je pár skupinek,které se schází....alekvůli tomu dávat TEAM na textil? nevim,nevim..... za mě rozhodně [b]NE[/b]
|
|
Nahoru |
|
 |
Křída
|
Napsal: pát 29. led 2010 15:14:54 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 15. kvě 2008 11:18:51 Příspěvky: 375 Bydliště: okr. Prostějov
|
Kawa píše: Křída píše: tak konečně jsem to dotvořil s vypětím všech sil!!! http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=85971  pěkný....jen...když si ten obrázek zvětším,je kostkovanej sám od sebe....z tohoto "podkladu" mně nikdo grafiku potřebnou k tisku neudělá....  Kawo, já ten motor nemám kostkovanej, když se zvětší...
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 15:22:44 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
[quote="Křída"][quote="Kawa"][quote="Křída"]tak konečně jsem to dotvořil s vypětím všech sil!!! http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=85971  [/quote] pěkný....jen...když si ten obrázek zvětším,je kostkovanej sám od sebe....z tohoto "podkladu" mně nikdo grafiku potřebnou k tisku neudělá....  [/quote] Kawo, já ten motor nemám kostkovanej, když se zvětší...[/quote] motorka je kostkovaná,motor po zdvojnásobení velikosti je rozmazanej.....
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 29. led 2010 15:34:00 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
[quote="Křída"]motorka je kostkovaná,motor po zdvojnásobení velikosti je rozmazanej.....[/quote] tak to nezdvojnásobuj  [/quote] ovšem ke zpracování grafiky na tiskové podklady je třeba o hodně lepší rozlišení.....kapišto? jak jinak mám napsat,že fotka(neqalitní),v tom nějaký nápis je mně k prdu...??? 
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: pát 29. led 2010 23:34:01 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
|
mam novinku dnes jsem kecal s jednim novym znamym kterej dela v tiskarne, a jsou schopny to natisknout kamokoliv a skoro cokoliv klidne z jpg ceny zjisti slo by tam dat i nicky takze paklize by se to tim zjenodusilo a vyslo vstrict vic lidem muze kawak dodat obleceni a nechame to natisknout tam nechal bych udelat jeden vzorek co bych nafotil a srovnal s kawovym
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |