|
Právě je pát 16. kvě 2025 1:08:48
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Canichon
|
Napsal: pon 15. úno 2010 10:58:10 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
|
Kawa píše: + zrovinka ty jsi tuším navrhovala potisknout šátek - mně se to zdá jako dobrý nápad  ....jsi schopna nějaký sehnat,dát nabídku? dali bychom ho do objednávek,dle zájmu objednali. detaily(materiál...) bychom už probrali kdyžtak spolu přes SZ,nebo ICQ...souhlas? souhlas  Icq v sz....
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
|
|
Nahoru |
|
 |
stafflik
|
Napsal: pon 15. úno 2010 20:38:28 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 06. lis 2007 21:52:56 Příspěvky: 1987 Bydliště: Doloplazy ( u Olomouce )
|
Su pro nick. Dvacka neni zas tak moc, dal bych to na záda nad motor...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pon 15. úno 2010 20:51:02 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
stafflik píše: Su pro nick. Dvacka neni zas tak moc, dal bych to na záda nad motor... ok...velikost písma,barva,font písma? to zmákneš třebas ve wordu,nějakej návrh zkus hodit...  ať se někam pohnem.... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
stafflik
|
Napsal: pon 15. úno 2010 21:06:04 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 06. lis 2007 21:52:56 Příspěvky: 1987 Bydliště: Doloplazy ( u Olomouce )
|
S fontama bych to nepřeháněl, nechal bych to čim je napsany Suzuki... edit: toš sem dosatal nakázany že by to pré mělo byt Monotype Corsiva 
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: pon 15. úno 2010 22:50:55 |
|
 |
záklaďák |
|
nejlepsi na svete je demokracie! . . . . . . . . . . . . . . . a nejhorsi n svete je, ze je demokracie u nas 
|
|
Nahoru |
|
 |
stafflik
|
Napsal: úte 16. úno 2010 21:16:30 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
mateSAS píše: nejlepsi na svete je demokracie! . . a nejhorsi n svete je, ze je demokracie u nas  JO!
|
|
Nahoru |
|
 |
misha
|
Napsal: stř 17. úno 2010 8:25:49 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 18. čer 2008 14:49:38 Příspěvky: 319 Bydliště: kopr
|
stafflik píše: mateSAS píše: nejlepsi na svete je demokracie! . . a nejhorsi n svete je, ze je demokracie u nas  JO! NE?
|
|
Nahoru |
|
 |
rusty-m
|
Napsal: sob 20. úno 2010 17:34:37 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: čtv 10. dub 2008 15:26:59 Příspěvky: 26 Bydliště: Šardice
|
Canichon píše: Bude se některý z tvých návrhu realizovat? Jsou fakt super..
|
|
Nahoru |
|
 |
Othon
|
Napsal: pon 22. úno 2010 18:08:26 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 02. čer 2009 17:58:40 Příspěvky: 110 Bydliště: Semily
|
Taky bych bral nejaky triko,mozna i mikinu.Původní potisk je dobrej,ale ten nick by k tomu nebyl vubec spatnej...Snad se to nekam pohne....
_________________ Simson S51,SV650N K7-dobrá mašinka:)
|
|
Nahoru |
|
 |
tony_ul
|
Napsal: pon 22. úno 2010 22:33:12 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 15. úno 2009 15:44:21 Příspěvky: 1091 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Othon píše: Taky bych bral nejaky triko,mozna i mikinu.Původní potisk je dobrej,ale ten nick by k tomu nebyl vubec spatnej...Snad se to nekam pohne.... ja bych bral taky triko, mozna dve(ruzne barvy), aj s tym nickem by to bolo good  )
_________________ Suzuki SV 650N 00' > Suzuki SV 1000S K3'
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 23. úno 2010 15:03:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Othon,tony....a všichni ostatní.... Mám hotovy vzorky,mrkněte sem: http://suzukisv.cz/index.php/sv-gallery ... emId=86081šiltovka je nápad,co by se možná mohl ujmout,na mikině je oproti loňské verzi doplněno SV na rukávu(triko jsem již nedělal,tam se prozatím nic nemění....) Zítra budu mít vzorek(teprve dojde,nemáme skladem) šátku.Hodím ho do výroby na potisk,přidám foto do galerky,dám info... ALE: jak jsem již psal.....pokud chcete nicky na triko,mikinu....musíte se domluvit(což jak vidno je problém).jde o umístění,velikost,barvu,font písma...už jsem to psal.....bohužel...NIKDO z vás není nějak schopen - a to se dá nick napsat ve wordu(font,barevnost,velikost)......a umístění(pokud na krk trika,kam na mikinu s kapucí...atd) se dá popsat a debatit tady o tom - netřeba grafiku..... já se tou nebráním,ale zkuste vyvinout nějakou iniciativu sami....což? Tak jsem zvědav..... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Othon
|
Napsal: úte 23. úno 2010 18:31:28 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: Othon,tony....a všichni ostatní.... Mám hotovy vzorky,mrkněte sem: http://suzukisv.cz/index.php/sv-gallery ... emId=86081šiltovka je nápad,co by se možná mohl ujmout,na mikině je oproti loňské verzi doplněno SV na rukávu(triko jsem již nedělal,tam se prozatím nic nemění....) Zítra budu mít vzorek(teprve dojde,nemáme skladem) šátku.Hodím ho do výroby na potisk,přidám foto do galerky,dám info... ALE: jak jsem již psal.....pokud chcete nicky na triko,mikinu....musíte se domluvit(což jak vidno je problém).jde o umístění,velikost,barvu,font písma...už jsem to psal.....bohužel...NIKDO z vás není nějak schopen - a to se dá nick napsat ve wordu(font,barevnost,velikost)......a umístění(pokud na krk trika,kam na mikinu s kapucí...atd) se dá popsat a debatit tady o tom - netřeba grafiku..... já se tou nebráním,ale zkuste vyvinout nějakou iniciativu sami....což? Tak jsem zvědav.....  Je to dost dobry a nick by byl dobrej pod logo co bude na prsou, bud stejnym fontem co je napsany http://www.suzukisv.cz a nebo Agency FB tradicní styl(zkousel jsem to ve wordu 2007)Velikost,to je takovy obtizny to takhle rict bez predstavy na triku,ale myslel jsem tak 22? Jinak bude potom moznost mikiny se zipem?
|
|
Nahoru |
|
 |
mateSAS
|
Napsal: úte 23. úno 2010 18:41:10 |
|
 |
záklaďák |
|
Canichon píše: sakra, mě mrzí, že v kšiltovce vypadám jak kkt ale snad dopadne šátek a budu si mít co uvázat...  e e ... jen tak mimochodem - Ty nemuzes vypadat jako kkt .... ale Ty jses zenska, cili muzes vypadat leda ..... to .... no  a nechlastejte porad vsichni! 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 23. úno 2010 18:54:45 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Othon - paráda...konečně někdo s názorem.... Napiš to ve wordu,dej do galerky,hoď odkaz,aby to ostatní viděli... A barva nicku? Podotýkám,že se tiskne na tmavý textil... Velikost....jde o to,zda chcete,aby to bylo moc,nebo málo vidět...?? A umístění - byl tady návrh na krk,ty navrhuješ na kozu pod malé logo....u chlapů asi OK,ale víš jak...copa naše ženské... Mně se celkem pozdává ten krk,nebo co rukáv..?Na jednom je červený nápis SV,dát nick na druhý? Ale tak nebráním se ničemu....záleží,jak se to domluví... Mikina se zipem bude,určo.... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Othon
|
Napsal: úte 23. úno 2010 19:28:20 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
[quote="Kawa"]Othon - paráda...konečně někdo s názorem.... Napiš to ve wordu,dej do galerky,hoď odkaz,aby to ostatní viděli... A barva nicku? Podotýkám,že se tiskne na tmavý textil... Velikost....jde o to,zda chcete,aby to bylo moc,nebo málo vidět...?? A umístění - byl tady návrh na krk,ty navrhuješ na kozu pod malé logo....u chlapů asi OK,ale víš jak...copa naše ženské... Mně se celkem pozdává ten krk,nebo co rukáv..?Na jednom je červený nápis SV,dát nick na druhý? Ale tak nebráním se ničemu....záleží,jak se to domluví... Mikina se zipem bude,určo....  [/qbarva bila..nevymejslel bych nic moc napadnyho,cim jednodussi to bude,tim lip:) a velikost,nemusi to rvat na dalku,ale citelny by to melo byt alespon z jednoho metru?... No na tom limecku si myslim to zanikne,kor u nezneho pohlavi ktere ma dlouhe vlasy...  na rukavu by to bylo ok. Jeste nejsem registrovanej v galerce,tak to chvili potrva nez se mi to zaktivuje...
|
|
Nahoru |
|
 |
plevis
|
Napsal: úte 23. úno 2010 22:57:02 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 17. říj 2008 13:04:43 Příspěvky: 58 Bydliště: Teplice - Praha
|
Jy bych byl pro nick určitě. A pokud mohu navrhnout, tak font bych nechal stejnej, jako tam už to písmo je, barvu taktéž bílou. A k umístění bych měl poznámku, že k hlavnímu na zádech ani na prsou se už moc nehodí (z důvodu již umístěných nápisů Suzuki a www.suzukisv.cz), takže mě napadá varianta pod SV na rukávu (trošku víc doprava, aby to nebylo pod S, ale spíš až pod V a pokračovalo klidně i malinko ven) - moje preferovaná varianta, nebo pak případně ze zadu pod krk těsně pod lem.
_________________ Brusle -> SV 650N ´99
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: čtv 25. úno 2010 14:27:30 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Othon píše: Kawa píše: Othon - paráda...konečně někdo s názorem.... Napiš to ve wordu,dej do galerky,hoď odkaz,aby to ostatní viděli... A barva nicku? Podotýkám,že se tiskne na tmavý textil... Velikost....jde o to,zda chcete,aby to bylo moc,nebo málo vidět...?? A umístění - byl tady návrh na krk,ty navrhuješ na kozu pod malé logo....u chlapů asi OK,ale víš jak...copa naše ženské... Mně se celkem pozdává ten krk,nebo co rukáv..?Na jednom je červený nápis SV,dát nick na druhý? Ale tak nebráním se ničemu....záleží,jak se to domluví... Mikina se zipem bude,určo....  barva bila..nevymejslel bych nic moc napadnyho,cim jednodussi to bude,tim lip:) a velikost,nemusi to rvat na dalku,ale citelny by to melo byt alespon z jednoho metru?... No na tom limecku si myslim to zanikne,kor u nezneho pohlavi ktere ma dlouhe vlasy...  na rukavu by to bylo ok. Jeste nejsem registrovanej v galerce,tak to chvili potrva nez se mi to zaktivuje... Othon mně poslal návrh na nick mailem,dal jsem k sobě do galerky.... http://suzukisv.cz/index.php/sv-gallery ... emId=88617Othon - dej sem info o velikosti písma,pokud bychom chtěli zvtšovat,ať víme,na čem začít.... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Othon
|
Napsal: čtv 25. úno 2010 20:13:29 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: Othon píše: Kawa píše: Othon - paráda...konečně někdo s názorem.... Napiš to ve wordu,dej do galerky,hoď odkaz,aby to ostatní viděli... A barva nicku? Podotýkám,že se tiskne na tmavý textil... Velikost....jde o to,zda chcete,aby to bylo moc,nebo málo vidět...?? A umístění - byl tady návrh na krk,ty navrhuješ na kozu pod malé logo....u chlapů asi OK,ale víš jak...copa naše ženské... Mně se celkem pozdává ten krk,nebo co rukáv..?Na jednom je červený nápis SV,dát nick na druhý? Ale tak nebráním se ničemu....záleží,jak se to domluví... Mikina se zipem bude,určo....  barva bila..nevymejslel bych nic moc napadnyho,cim jednodussi to bude,tim lip:) a velikost,nemusi to rvat na dalku,ale citelny by to melo byt alespon z jednoho metru?... No na tom limecku si myslim to zanikne,kor u nezneho pohlavi ktere ma dlouhe vlasy...  na rukavu by to bylo ok. Jeste nejsem registrovanej v galerce,tak to chvili potrva nez se mi to zaktivuje... Othon mně poslal návrh na nick mailem,dal jsem k sobě do galerky.... http://suzukisv.cz/index.php/sv-gallery ... emId=88617Othon - dej sem info o velikosti písma,pokud bychom chtěli zvtšovat,ať víme,na čem začít....  Je to 22,ale mozna to trosku bude fikslovat v zavislosti na velikosti jednotlivych monitoru...Ale jsem spis proto,aby to bylo napsano stejnym napisem jako je to www.suzukisv.cz pod napisem na prsou...
|
|
Nahoru |
|
 |