|
Právě je sob 17. kvě 2025 18:40:14
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Dave-SV
|
Napsal: čtv 22. dub 2010 9:59:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 16. dub 2010 21:04:50 Příspěvky: 14 Bydliště: Studenec
|
Jsem si vědom možných následků a právě proto zatim jezdim na CBR.Na SV sem se projel párkrát a jenom po vesnici...  Jo a pořádný hadry ještě nemam no...
_________________ Fichtl, Honda CBR 125R, Suzuki SV 650S :)
|
|
Nahoru |
|
 |
czech1
|
Napsal: čtv 22. dub 2010 15:04:53 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Ahoj, jmenuji se Vojtěch a už přes rok tu sbírám zkušenosti a tipy. SV K3 jsem pořídil víceméně náhodou na podzim 2008 a jsem za to nepředstavitelně rád. Přes zimu jsem ho dal do kupy - bylo lehce padlé na levou stranu - a na jaře vyrazil do ulic! Vlastnostmi tohoto stroje jsem naprosto nadšen. Pravda, nemám moc s čím srovnávat, můj poslední a jediný stroj byl MZ 150, ale zkrátka dvoubuch mi velice vyhovuje a na kombinaci vyjížděk po středních čechách a cest po Praze, kde dělám, mi přijde ideální. Jinak něco o mně ? Bydlím kousek od Prahy, jsem z velké rodiny, mám 4 sestry, táhne mi na 30 a roštípal jsem se pánbůh zaplať zatím jen jednou (na MZ). Na SV mám najeto cca 4 tis, takže jsme stále ještě ve fázi seznamování. Přátelé, spousty šťastných a bezpečných kilometrů přeji. Hlavně s rozumem !!! 
_________________ MZ 150, SV 650 K3
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: čtv 22. dub 2010 16:41:24 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Citace: "czech1" mám 4 sestry  fotečky,kontakty....co? kde jsou,hm...?? Jinak vitaj 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: čtv 22. dub 2010 19:54:06 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
Kawa píše: Citace: "czech1" mám 4 sestry  fotečky,kontakty....co? kde jsou,hm...?? Jinak vitaj  ¨ Přesně tak, klidně sem pošly sestřičky.. 
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
Canichon
|
Napsal: ned 30. kvě 2010 12:35:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
|
Kawa píše: Citace: "czech1" mám 4 sestry  fotečky,kontakty....co? kde jsou,hm...?? Jinak vitaj  Vítej czech1, pošli i svou fotku, ať z toho taky něco máme 
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
|
|
Nahoru |
|
 |
Křída
|
Napsal: ned 30. kvě 2010 19:15:06 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 15. kvě 2008 11:18:51 Příspěvky: 375 Bydliště: okr. Prostějov
|
Canichon píše: Kawa píše: Citace: "czech1" mám 4 sestry  fotečky,kontakty....co? kde jsou,hm...?? Jinak vitaj  Vítej czech1, pošli i svou fotku, ať z toho taky něco máme  Ty sem hoď nějaký fotky! 
|
|
Nahoru |
|
 |
Ghostik
|
Napsal: pon 30. kvě 2011 17:28:15 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. dub 2010 18:01:52 Příspěvky: 13 Bydliště: Děčín
|
zdarec lidstvo.Ještě sem nic nepsal osobě a sem tu registrovanej přes rok.Tak to chci napravit.Můj táta má SV,manželka má SV a já mam SV taky  .Všichni máme starší verze.Těšim se ,až někoho z vás někde uvidim,páč nikoho neznám,s kym bych mohl jezdit na ústecku,kdo má taky SV.Zatim vše,jdu žrat  ) ciao
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: pon 30. kvě 2011 17:39:25 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6566 Bydliště: Praha
|
Ghostik píše: zdarec lidstvo.Ještě sem nic nepsal osobě a sem tu registrovanej přes rok.Tak to chci napravit.Můj táta má SV,manželka má SV a já mam SV taky  .Všichni máme starší verze.Těšim se ,až někoho z vás někde uvidim,páč nikoho neznám,s kym bych mohl jezdit na ústecku,kdo má taky SV.Zatim vše,jdu žrat  ) ciao ty jo, dorazte na sv setkani, to bude particka 
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
Ghostik
|
Napsal: pon 30. kvě 2011 17:46:14 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. dub 2010 18:01:52 Příspěvky: 13 Bydliště: Děčín
|
shark píše: Ghostik píše: zdarec lidstvo.Ještě sem nic nepsal osobě a sem tu registrovanej přes rok.Tak to chci napravit.Můj táta má SV,manželka má SV a já mam SV taky  .Všichni máme starší verze.Těšim se ,až někoho z vás někde uvidim,páč nikoho neznám,s kym bych mohl jezdit na ústecku,kdo má taky SV.Zatim vše,jdu žrat  ) ciao ty jo, dorazte na sv setkani, to bude particka  Radši na tu Sosnovou jinak moc chválim za datum,že bude po vejplatě 
|
|
Nahoru |
|
 |
Topi
|
Napsal: pon 30. kvě 2011 18:30:06 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: ned 12. črc 2009 11:04:48 Příspěvky: 36 Bydliště: Brno
|
Na začátku bych chtěl říct že mi pravopis nepřirostl moc k srdci  Jinak se jmenuju Jakub. Sem z Brna a je mi 19let. U motorek sem cca od 15. První skušenost byla na babetě a na heropuchovi. Babeta dopadla v pořádku, heropuch hůř... Pak to nebylo dlouho nic až mě to táhlo skrz strejce kterej v té době v měch asi 12, jezdil na zxr750 , všude tomu něco plandalo , samí hadičky a protže to byla replika superbike tak to mělo užasný diody s kterých sem byl v té době uplně paf. Ale jinak to byla prostě surová mašina a měl sem zní husinu což mě přitahovalo  Furt sem slyšel jak strejc padá do příkopů a slepuje mašinu, a když sem řekl doma že budu mít moto tak na mě koukaly jak na vola.. Ale časem se sehnaly peníze a po pátrání po netu padla volba na cbr125r měl sem jí 3 roky a nemůžu na ní říct špatný slovo naučila mě vše a dala pořádnej základní kámen. Je pravda že za to taky trochu zaplatila Minulou sezonu sem z většiny odjezdil na cbr600f což byla šupa ze začátku ale zvykl sem si až moc rychle. Jelikož čas letí tak šla do světa a volba kterou další mašinu byla jasná protože mě to furt táhlo k SV650 tak musela být doma.  SV650N 2001 žluťas.. Doufám že splinu a budu se svámá setkávat na silnici i mimo ní i když sem tu asi mladý ucho  Není sice na SV ale zatím nemám žádný foto se žluťasem..
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: úte 31. kvě 2011 9:28:18 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Topi - Když budeš mět náladu se proletět okološtatlu, tak se ozvi.... přes sz... Popř. se vydej na akci: http://www.suzukisv.cz/sv-forum/viewtop ... =45&t=3082A možeš se setkat... a když pominu pravopis, tak pokud vim, tak štatláci řikaj su z Brna,ja? 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
lucias.tsv
|
Napsal: ned 19. čer 2011 9:26:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Ahoj, jsem taky maličko ostuda, protože jsem tady už taky skoro půl roku... Prostě od ledna, kdy se k nám nastěhovalo okapotované černé SV, které přijelo z prosluněné itálie. Sv jsme pojmenovali pracovně "Malá Černoška", protože nám v garáži s ní ještě nocuje i černá Kawasaki Ninja ZX 10R....TAkže máme "Velkou" a "Malou" černošku. Během třech měsíců jsme svéčku pořídili nižší sedlo, přepákování, nový tank pad, nové nálepky na ráfky, laděný výfuk, padáky a nějaké drobnosti. Kapoty se sundaly na bezpečné místo a možná je tam dám na podzim nebo až další rok. SV je moje první motorka...  Takže se pomalu sžíváme a užíváme. Sv mne baví... Do budoucna mu chci pořídit ukazatel zařazené rychlosti, protože v tom maličko plavu... No a teď něco ke mě. Můžete mne potkat někde mezi Libercem a Mladou Boleslaví. Pokud mne potkáte na motorce, poznáte mě... uričtě budu hrozně pomalá  . Pokud Vás nepozdravím, omlouvám se taky předem, prostě jsem asi měla v ten okamžik dost práce sama se sebou. Hezkou neděli všem. 
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: ned 19. čer 2011 18:07:39 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 04. kvě 2011 21:22:07 Příspěvky: 115 Bydliště: Ořechov (u Telče)
|
Zdárek všem.jsem tady už taky nějakej pátek a víte o mě prd,tak to zkusím napravit.začínal sem asi jako každej z husákovejch dětí na fechtlu,po udělání papírů na motku a auto to byla MZ 250,předposlední byla YAMAHA YBR 250.né že by se na ní nejezdilo hezky,ale výkonově mi stačila cca tejden.hold sem šlápl vedle  pak sem byl asi rok bez motorky,a měl sem už totální absťák.zpravil sem si chuť až přibližně před měsícem a půl,když sem si dotáhl téměř nový esvo 650s po jedný mladý taliánce.byla ještě v záběhu(myslím ta motka  )a tak když měla po pár dnech ježdění nalítáno 1600km,tak sem jí konečně mohl brát u krku,a je to myslím láska jako trám  kdybych tam furt nemusel lejt ten benál,tak jezdím snad i vnoci  blíží se už 5000km,tak to brzy vypadá na výměnu ojlu  (při šesti  ),a gumauž je taky nějaká smetená  jinak...k potkání na tý šedý krasotince sem nejčastějc někde kolem telče,jihlavy,....a denně na ní jezdím do práce.  to SV setkání co teď bylo na želivu sem bohužel nezvládl časově,ale určitě v budoucnu někam rád dorazím na kus řeči,dobrej škopek,atd. omlouvám se za pravopis,ale nepovažu ju ho za důležitou věc,tak na něj prostě dlabu  tak se mějte fajně,přeju všem málo deště a hodně km bez nehody,a budu se těšit až vás poznám na nějakým srazíku 
|
|
Nahoru |
|
 |