Tlumič jsem měl venku, byli v něm bubliny, tak jsem ho vypustil a dal nový olej. Mimochodem v něm byli docela černý sračky

. Po zpětné montáži jsem byl motku projet a zjistil jsem , že to víceméně žádny vliv na vlnění nemělo.
Jelikož jsem šťoura, šťourání pokračovalo a já objevil prosakující vidle.Když jsem to rozebral, nestačil jsem se divit- místo oleje černý mazut, teflonový kroužky(kluzáky) doškrábaný jak svině.Gufera vypadají celkem v poho(asi je někdo měnil, jelikož chtěl někdo něco zamaskovat...

),ale pro jistotu jsem je objednal. Jedna vidle bouchlá a tím pádem ohnutá cca o 2mm.Mimo to jsou v obou takové malé zářezy, jak když do toho někdo mydlil soustružnickým nožem a perla je to že má každá vidle jinou délku.Mají tam být 585mm a já mám jednu 585mm a tu druhou 580mm. Pročpak je ten předek tak nervózní????
No nic.Kluzáky jsou taky objednány (partsdepot)a nové trubky taky.Ty jsem u partsdepot nebral, bo originál je kus za 8000Kč a to mi příjde jako surovost. Takže zvítězil E-bay. Obě za cca 7000Kč i s dopravou.
odkaz zde , kdyby někdo potřeboval.:
http://cgi.ebay.ch/Gabelstandrohr-SUZUK ... 35a4ad2e37