Právě je pon 07. črc 2025 22:17:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Maly vykon?
Nový příspěvekNapsal: pát 25. čer 2010 9:35:01 
záklaďák

Motorku mam asi mesic, na SV650 2002 jsem jel poprve az kdyz jsem ho koupil. Na cestovani mi prijde ok, kdyz je tam sestka a 5500 ot./min tak jede 130 km/h. Problem je zrychleni ze zatacek. Jezdim v Dolomitech kolem Sella Gruppe (Passo Pordoi atd.) a ostatnim motorkam nestacim (BMW, Triumph, o litrovejch zmrzlinach nemluvim). Na brzdy a v zatacce je dojizdim, na vyjezdu mi ujedou. Chtel jsem dvouval abych to nemusel tocit, ale aby to jelo, tak to clovek musi drzet pod krkem a radit jak blazen. Mate podobnou zkusenost? Nebo je mozny, ze motorka nejede jak ma? Jak nejlip vyzkouset vykon? Na zadni plynem na dvojku?

Mate nakej tip na projizdeni pravejch vracecek (zatacka s enduro polomerem "okolo nohy")? Je lepsi mit na zatacky stupacky posunuty dozadu (prepakovani), nebo standardne? Ja tam mam ted od puvodniho majitele prepakovani.

Jinak v Dolomitech jsem celej cervenec, tak kdyby sem mel nekdo cestu tak klidne dejte vedet : biker6 :

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Maly vykon?
Nový příspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 4:58:01 
záklaďák

No že tě pojezdí Triumph se moc nedivim. To už toť Mates párkrát dokázal grafama z brzdy. Jak je na tom BMW netušim, nikdy sem s nikym na bávu nejezdil krom kamoša na GéSku, ale to se asi nedá počitat :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 10:59:03 
záklaďák

ten kdo tu zná maníka co jezdí s bmw 1150GS na okruhy tak vi, ze jezdi jak cyp...fakt manik...ale ne kazdej jezdi jako on no.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 11:32:15 
záklaďák

Je to jen 650 - z toho bič neupleteš :) V pondělí jsem se vracel z Alp (GG), Dolomity jsme měli v plánu v neděli, ale většina výpravy odhlasovala návrat kvůli počasí. Moje zkušenost je stejná, musí se držet pod krkem i při mých 70kg. Jen škoda, že jsem vyměkl a nasadil origoš výfuk. Mně se ale líbí, že je třeba trochu sportovního nasazení, větší srdce a trchu šikovnosti abych udržel krok se silnějšími stroji. O to lepší pocit to je, když se to daří ... :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 13:09:38 
záklaďák

kozka píše:
Je to jen 650 - z toho bič neupleteš :) V pondělí jsem se vracel z Alp (GG), Dolomity jsme měli v plánu v neděli, ale většina výpravy odhlasovala návrat kvůli počasí. Moje zkušenost je stejná, musí se držet pod krkem i při mých 70kg. Jen škoda, že jsem vyměkl a nasadil origoš výfuk. Mně se ale líbí, že je třeba trochu sportovního nasazení, větší srdce a trchu šikovnosti abych udržel krok se silnějšími stroji. O to lepší pocit to je, když se to daří ... :grin:

Ok, tak to jsem rad ze to neni rozbity :D
Vyfuk Leo Vince mi "zabavil" dovozce, ale jak tak ctu na netu vykonu to stejne moc neprida.
Skoda ze jsi nedal Dolomity, ja za dobu co tu jsem objel zatim jen dve 150 km kolecka (Sella a Passo di Pennes), ale je to naprosto bozi. Jen benzin to kazi - za euro padesat... Jel jsem sam Praha - Bolzano, nakejch 700 km a v tom me esvecko zase mile prekvapilo, vic unavenej byvam z autobusu.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 13:35:50 
záklaďák

My vyrazili při téhle předpovědi (viz níž) a první dva dny se nevyplnila, na GG jsme byli sami, viditelnost super. Pak jsme jeli na druhou stranu a za prvním tunelem mlha, že jsi neviděl na ruce na řídítkách. Sotva jsme sjeli níž, déšť, déšť, déšť a ráno na kopci nad kempem sníh. To už bylo moc. Jediný tvrďák z naší partičky se do Dolomit vydal o den později, na nejvyšších místech namrzlá cesta, sníh a nikde nikdo ... i tak lituju, že jsem tam nevydržel. Počasí se zlepšilo. Tam ale jeden nikdy neví, vlastně jedno jo, že nakonec zmokneš vždycky :grin: no a právě za těchto podmínek můžeš ztrestat ty litry na výjezdech :) a na brzdy ani nemluvím, kamarád na TDM900 mě v tom marasu tak dlouho naháněl až to přebrzdil a "spadlo mu to ze stojanu" :grin: I tak přeju hezké počasí.
Příloha:
Předpověď počasí.jpg
Předpověď počasí.jpg [ 102.05 KiB | Zobrazeno 1851 krát ]

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 13:48:51 
záklaďák

kozka píše:
kamarád na TDM900 mě v tom marasu tak dlouho naháněl až to přebrzdil a "spadlo mu to ze stojanu"

lol

No ted je kazdopadne pocasi super. Ono obecne v Dolomitech je hezky pocasi. Byl jsem v prusmycich 2.2 km vysoko a tam se nakej snih drzi, ale nesouvisla vrstva, spis by me zajimalo jak to vypada na Stelviu, to je 2.7 km...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 26. čer 2010 13:58:37 
záklaďák

Normálně bych tam jel, no co ... http://www.cyklotoulky.cz/webkamery/?od=21&pagegr=1
Příloha:
stelvio_05.jpg
stelvio_05.jpg [ 22.2 KiB | Zobrazeno 1862 krát ]

Přílohy:
stelvio_03.jpg
stelvio_03.jpg [ 15.99 KiB | Zobrazeno 1852 krát ]
stelvio_01.jpg
stelvio_01.jpg [ 16.59 KiB | Zobrazeno 1860 krát ]

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]