Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6558 Bydliště: Praha
Žerotín u Panenského Týnce
JEDETE NEKDO? paradni akcicka
Další informace program: Velkoplošná projekce LED Ukázky bojových sportů Soutěže (prasečí oči) Břišní tanečnice ...Boxerský ring Zápasy v bahně SPANILÁ JÍZDA Tatto Ciril Striptease Lesbi show Mokré tričko
Pátek: Negative two (Girls bend Dlovakia) Drinkers (Slovakia) Rybičky 48 Suricata Root
Sobota: Laura a její Tygři Kurtyzány z 25 Evenue Slouhej kouř Sweetzone (Girl Band CZ) Coda
letos bych tam mel ject uz po ctvrty v rade zdycky super zabava, magori na podiu... todle byl nejvetsi trhak z lonska http://www.youtube.com/watch?v=gqL0KuDywnI doporucuju
Registrován: ned 15. úno 2009 15:44:21 Příspěvky: 1091 Bydliště: Ústí nad Labem
asi jsem jinej! já nadávám když zmoknu, nebo jedu v mokru. luže projíždim krokem. a jet v blate bo nekde moknout, to by me asi mrdlo...a hlavne masina zasrana (
Registrován: ned 15. úno 2009 15:44:21 Příspěvky: 1091 Bydliště: Ústí nad Labem
hale ty sradistko. co muj padak ?? sice ho nepotrebuju zatim, ale tak jmenuje se navratil . uz jsi si vyzvedla ty srouby co jsem ti poslal po sharkovi?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru