cau sv-ckari prosimvas poradte mi jaky mam dat zrcatka na svoji masinu?? nejak si nemuzu porad vybrat dejte mi tu naky navrhy treba co mate a kde se to koupili. dekuju
a kde se da koupit?? me by stacila jenom ta rovna tycka ale uplne nejlepsi by bylo ja tam mam kulaty a na tech novejsich sem vydel obdelnikovy daji se nekde sehnat??
Měl jsem tam karbonové slzy-hnus. Dal jsem tam chromová kulatá zrcátka.Koupil jsem je v jednom shopu tady v UL. Jedno stálo směšných 200 kč plus pár korun za redukce-dle závitů. Nejspíš je to čína ale jsou stabilní i ve 200km/h.Utáhl jsem je fakt na krev a ani se nehnou. Vypadaj jako by tam prostě patřila a hlavně vypadají draze-kvalitně. Doporučuji. Luke
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru