Registrován: úte 20. lis 2007 19:46:42 Příspěvky: 3214 Bydliště: Jih Jižní Moravy ,tam kde se chlastá víno:)
Zdar... vyzkoušel jsem obě.
Bral jsem 525 na SV650. Obě byly X-ring a o obě jsem se staral víceméně stejně... s čištěním jsem to nijak nepřeháněl, pouze jsem důkladně mazal. Pravidelným čištěním vždy před mazáním hodně tu životnost prodloužíš...
Nicméně já jsem po 9000km oddělal jak DID tak ČZ a po 11000km už musely z motorky dolů...
záleží jak jezdíš... jestli tomu moc nedáváš, nejezdíš sprinty a po zadním, tak ti vydrží o dost víc...
zdareec...ja sem mel DIDčko a vydrzelo mi pri normalnim provozu 29 000 a pravidelny udrzbe.Ted mam CZ(obe X-ring) a najeto cca 5000 a bez problemu zatim...
_________________ babeta -> fichtl -> Suzuki gs 500 -> Yuki 200sm -> Sv 650N K3 (KOSA) Motorka je lepší než ženská,když jí dáváš péči a pozornost ,,nikdy,, tě nezradí
OK dík moc. No budu spíš cestovat a někdy kapku potáhnu. Tak zkusím ČZ. Hele můžete mě ješte doporučit nějaké pneu. Sice budu cestovat, ale taky sem tam tu zatačku. Na čem jezdíte vy?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru