Zdravicko. Tak jsem se ted dozvedel ze nas odjezd organizuju ja takze proc ne.
Cesta je dlouha 106km a mapy.cz to otypovali na jeden a pul hodiny. Pojedem urcite rychlejc ale zase se budeme urcite cestou zastavovat a nemusime prece dojet nutne posledni. Videl bych to na odjezd z Hradce od Shellky (
http://www.mapy.cz/#mm=ZTtTcP@ax=136252 ... 65312@z=13 ) v 10:00. Pojede se pres Pardubice, Chrudim, Slatinany, Nasavrhy, Zdirec, Havelbrod a do Humpolce.
Pro ty co se pripojej cestou:
Kdosi rikal at ho naberem v Pardubkach u Alberta ale ja ted nemam nejak vubec tuseni kde se tam sjizdi takze idealnejsi by byla nejaka benzinka u cesty a hlavne napsat predem jaka abysme s tim pocitali. To samy pro ostatni co se budou pridavat. Pocitam s tim ze v Havelbrodu na nas pocka dalsi skupina jako loni napodzim. Nejspis zas na ty samy benzince.
Nejsem si uplne jistej jak to bylo s cestou po Humpolci protoze to uz se nejelo za mnou ale za nekym jinym tak snad tam nejak trefime nebo pokud to tam nekdo zna lip tak to bude fajn.
Na tempu se domluvime na ty benzince, me je to vicemen ukradeny ale myslim ze tak do 130 by nam mohlo stacit a nijak moc vic bysme to hrotit nemuseli ne? A taky se na sebe prosimvas nelepte. Nikde neni napsany ze musime bejt vsichni namackany mezi stejny dve auta. Muzem bejt roztahany treba ob auto ale hlavne v klidu a s prehledem. Doufam ze vas to nepobouri ze to takhle pisu ale loni jsem mel asi dve vyjizdky ve vetsim poctu lidi a dodnes se divim tomu ze to vsichni prezili.
Budu rad kdyz se nas sleze cestou co nejvic.

Kdyby byl nejakej problem po ceste tak telefon 732128271. Zatim zdar.
BTW: kdo pojedete tak sem aspon neco pipnete at si vas muzu spocitat ovecky moje.