signalCZ píše:
a co sečská přehrada, ta je tak nějak ve středu...

lidi, tak nějak všeobecně....když už budete navrhovat nějakej flek, dávejte rovnou odkaz na kemp, nebo něco...
já v jiném vlákně navrhoval totok:
http://www.dokempu.cz/kempy/cr/kraj-vys ... pavov-108/zřejmě povalim o víkendu kolem, tak to omrknu osobně + je tady člen pod nickem jbem, od kterého mám taky už nějaké reference - bydlí nedaleko
ovšem - zatím není nic definitivní. zatím je to jen návrh a čekáme na vaše názory
- klikejte do ankety - díkya k tomu programu - nikde jsem nepsal, že by byly soutěže, nebo by tam někdo kdákal...na to seru
když po tom budu toužit, vyberu si z milionu jinejch komerčněsračkovejch srazů.
tže se furt držim představy podobné Humprdelci....
v sobotu dojezd, ubytování..... až budeme všichni tak nějaká hromadná vyjížďka....
pak dojezd do kempu, kde musí být hospoda, pivo,žraso....atd.....posedět, v klidu....
v nedělu vstávačka a rozjezd dom.
je to podobné Humprdelcu, jen nebudeme muset spěchat ten den, co dojeme hned dom....poznáme xichty z fora, pokecáme o SV.....
komu se to nelíbí - ať si jede jinam.
budu - li se držet této představy a bude - li se líbit, tak na tom není nic náročného natolik, aby se to nedalo zorganizovat...
a když se nás tam sjede "jen" 15, 20....?? NO A....?? i tak rád pokecám, popiju.....a věřim, že si ráno budu pamatovat sotva polovinu z těch 15 - 20
připadám si tady, že jsme 2 kohouti na 1 smetišti........nikomu svůj názor a představu necpu, pokud se to někomu líbí, dojel by...tak o tom dejte vědět a zorganizujem to (samo se to neudělá, ale zas toliko hokny to nedá)