Home SV Forum Vše ostatní smetiště Rozloučení se všemi, kteří mě znají...
Právě je čtv 22. kvě 2025 16:03:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: ned 26. čer 2011 9:41:18 
záklaďák

ty vole... no dyš slyšim jak pepa sršeň básní o brutálce tak je to skoro na zvážení! no ale já bych radši něco s kapotáží... a ty prachy za brutálku budou taky asi někde jinde než za gsxr

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 01. črc 2011 10:17:17 
záklaďák

Jindra píše:
ktm superduke je good.... a je to jedna z možností! ale trochu se bojim drahýho servisu/dílů. a pokud by to měl být triumph, tak jedině daitona 675 ;-) a tam je to asi s těma cenama stejný :scratch:

hoši já teď asi měsíc nejezdim a mam peněz a času, že vůbec nevim co s tim :lol:

proc myslis? ceny novych dilu na japonce i na anglany jsou vicemene na stejny urovni :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 01. črc 2011 10:17:58 
záklaďák

Brkos píše:
hoši já teď asi měsíc nejezdim a mam peněz a času, že vůbec nevim co s tim :lol:

Daytonu teď kupuje slečna z DKčka tu černou předváděčku, za hodně slušnou cenu... Já taky uvažuju mezi speed triplem, superdukem, fz1 a brutale, ale zatim vede FZ1 z důvodu cenových...[/quote]

jj - jede pro ni uz dneska :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 01. črc 2011 10:20:24 
záklaďák

Jindra píše:
ty vole... no dyš slyšim jak pepa sršeň básní o brutálce tak je to skoro na zvážení! no ale já bych radši něco s kapotáží... a ty prachy za brutálku budou taky asi někde jinde než za gsxr

souhlas - z Brutalky je naprosto mimo ... sak na ni v Brne jezdi 2:14 jestli sen epletu, coz na nahatou motorku neni spatnej cas ... a jestli jsem dobre zaregistroval, tak Abaja na ni jezdi pod 2:10 ... Otazka cos ni do provozu :( Pepik jezdi i jiz zminovanyho Speeda a je hotovej zase z motoru, ale priznava, ze na zavodeni jako takovy to neni ... na blbnuti a motoskoly super... :)

Uvidim, kdyz nebude prset, tak budu od soboty do stredy jezdit na novym Speedu, tak se pak ptej :)

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]