tak:Mira2B7 mi plexi dnes předal (mimochodem...měl ke mě do práce zajížďku jako kráva,takže mu patří velké DÍK!!!

),jedno si vzal,a bude ho předávat osobně (myslím) mikimu,takže mám jedno světlejší+jedno tmavé na babičky,a jedno tmavé na novější SV.jedno tmavé jsem si s dovolením zbalil

takže mi prosím napište na SZ adresy,a připište kdo teda chce to světlé a kdo tmavé,a na babku nebo nové.(jen pro sichr,abych to pak nezmotal) poslal bych to asi nějak na dobírku,to myslím na poště nic platit nebudu,tak by to bylo vyřešené.no prostě se optám na poště jak to je,a když budu nějaké poštovné platit,tak vás pak požádám o vatu.pokud na to někdo nechvátá,a myslí si že by se mohl časem pro plexi zastavit,tak to sem hoďte do fóra,ať to neposílám zbytečně.jo a tímto samozřejmně děkuji jiřinovi,že nám je obědnal

(jó...to plégo jsem tam už jakštakš našlapal.díry kupodivu pasujou,jen po straně na origu mám takovej vystouplej lem,a tady je to bez.ale šlo tam,a když se nepodívám ůplně z blízka do detajlu,tak to i sedí,a vypadá to GÓD

(takže z litra pasuje na 650)