|
Právě je pát 19. zář 2025 11:17:08
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
Jindra
|
Napsal: pát 04. bře 2011 19:59:32 |
|
 |
záklaďák |
|
zdeněk píše: No a já byl dnes s kolegou pro tuto u Prahy v Dolních Břežanech http://www.dorso.cz/267-hjc-helmy-integ ... arbon.htmlCena byla 8450,- jo nad tou sem taky přemejšlel, ale vzhledem k mému závodnímu zaměření nebyla ideální volbou... celkově se mi zdají ty HJC jako hodně dobrý helmy 
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: pát 04. bře 2011 21:49:09 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Jindra píše: právě jsem se vrátil z vejletu do brna a trochu tě zklamu shorty! po vyzkoušení na místě a dobrý cenový nabídce jsem se rozhodnul změnit volbu na http://www.bonmoto.cz/hjc-r-pha-rubbertone-black/sice to nění karbon, ale sedla mi fakt líp a vzhledem k tomu, že je to model kterej přímo nahrazuje HQ-1 nebylo o čem diskutovat! jinak znáte někdo z brňáků tu firmu Bonmoto? Tož zajímavý model, nějaká novinka... Tak ať jseš spokojen. Jinak Bonmoto znám, taky jsem si tam kupoval svou HJC.
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
kufor
|
Napsal: pon 07. bře 2011 13:23:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
obe HJC vypadaju paradne pani, prosim o referenciu na stabilitu a hluk pri vyssej rychlosti ostatne su cisto subjektivne cinitele, takze to uz si poriesim sam diiiik moc a gratulujem k novym hrackam 
_________________ ...-> Svist SV1000SZ -> ... -> KTM RC8 R
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: pon 07. bře 2011 14:18:03 |
|
 |
záklaďák |
|
kufor píše: obe HJC vypadaju paradne pani, prosim o referenciu na stabilitu a hluk pri vyssej rychlosti ostatne su cisto subjektivne cinitele, takze to uz si poriesim sam diiiik moc a gratulujem k novym hrackam  tak díky za gratulaci a neboj se nic! reference časem dodám 
|
|
Nahoru |
|
 |
Kaja
|
Napsal: sob 19. bře 2011 16:24:47 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
vynikající cena-----http://www.bike-in.cz/helma-uvex-helix-rs-750-carbon/s-822073/
_________________ Simson,Jawa,MZ,SV 650S K3,GSR 750 L2
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: stř 13. črc 2011 13:21:54 |
|
 |
záklaďák |
|
tak konečně asi po půl roční anabázi mám helmu HJC doma! zdržení bylo kvůli nedostupný kombinaci barvy a velikosti, ale brněnská firma Bonmoto se předvedla jako velice solidní a čestná společnost, takže já pro helmu pojedu příště rozhodně zas přes celou republiku až do Brna  stálo to za to! helma je bomba a těším se až se vrátím v srpnu z dovolený a vyzkouším ji!
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: ned 04. zář 2011 11:11:46 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 04. kvě 2011 21:22:07 Příspěvky: 115 Bydliště: Ořechov (u Telče)
|
Tak pánové,rád bych se s vámi podělil o zkušenost s helmou NITRO 1600 VN.koupiljsem jí začátkem května,a bojím se že se mi do konce sezóny rozsype úplně celá.vnitřek vymačkanej jako prase všechno se mele,vypadává,nic nedrží na svém místě,nejde pořádně zavírat plexi,od 130km/h hučí jak piliňák,(po delší projíždce mě z toho rachotu bolí burina)....hold levnej škopek no.nebrat!!! na příští sezónu se poohlédnu po něčem "značkovějším". HJC,SHARK,AGV,...uvidím.každopádně jsem se vytrestal  (na podzim zkusím reklamovat,ale kdyby za ní dali novou,nechám si jí asi jen vystavenou pro výstrahu)  tak zdarec,a přeji ať máte větší štěstí při výběru kokosu než já 
|
|
Nahoru |
|
 |
zdeněk
|
Napsal: ned 04. zář 2011 13:38:51 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: čtv 14. srp 2008 22:43:52 Příspěvky: 1698 Bydliště: Kousek od Kunětické hory.
|
NJN  Porsche za cenu Octávky holt taky není. 
_________________ Mnoho různých moto JAWA,teď SV650S http://www.ase-dedic.com/
|
|
Nahoru |
|
 |
pylot
|
Napsal: pon 21. lis 2011 13:08:24 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 15. dub 2008 21:52:51 Příspěvky: 255 Bydliště: Trutnovsko
|
Nemate nahodou nekdo zkusenost se Schuberth S1 PRO? Je vazne tak skvela jak vsichni rikaj?
_________________ fichtl -> mustang -> MZ RT 125 01' -> SV 650 S 99' -> Aprilia RSV 1000 Mille 01'
|
|
Nahoru |
|
 |
pylot
|
Napsal: pon 21. lis 2011 20:26:17 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
davidj píše: já mám SHARK RSR2 V+ Elite ( http://www.nokamoto.cz/shark-doprodej-k ... S-728.html) a absolutní spokojenost Mají ji teď ve slevě , ale je fakt, že je to stále "ranec" .... Jak je na tom tahle helma s hlucnosti? Me se taky moc libi. Treba moje Lazerka je na tom po tech 6 eltech tak ze kdyz jedu kilo tak uz neslysim motor a to moje SV neni uplne tichy.
_________________ fichtl -> mustang -> MZ RT 125 01' -> SV 650 S 99' -> Aprilia RSV 1000 Mille 01'
|
|
Nahoru |
|
 |
pylot
|
Napsal: pon 21. lis 2011 21:23:56 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
vysočina píše: skušenost nemám,ale v testu jsem viděl schubertku R1,a vyhrává na celé čáře http://auto.idnes.cz/test-motorkarskych ... otorky_fdvDik. Tohle hodne napovedelo a ukazalo alternativu. 
|
|
Nahoru |
|
 |
davidj
|
Napsal: pon 21. lis 2011 22:48:19 |
|
 |
záklaďák |
Registrován: úte 19. led 2010 8:40:03 Příspěvky: 144 Bydliště: Hradec Králové
|
Jak je na tom tahle helma s hlucnosti? Me se taky moc libi. Treba moje Lazerka je na tom po tech 6 eltech tak ze kdyz jedu kilo tak uz neslysim motor a to moje SV neni uplne tichy.[/quote] Stále v pohodě, je fakt, že nemám moc srvnání, protože jsem měl vždy SHARKy a naprostá spokojenost ve všech směrech...
_________________ SV 650 S K8
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: úte 22. lis 2011 18:43:56 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 04. kvě 2011 21:22:07 Příspěvky: 115 Bydliště: Ořechov (u Telče)
|
...tak bych se rád pochlubil a podělil o první dojem  .dnes mi dorazila tato: http://www.emilio-moto.cz/vyprodej-39/d ... -black-481 ...ryskl sem to po netu,protože jet do nejbližšího obchodu s AGV,tak projedu cenu dvou helem,a za druhé by šla vrátit(poštovné 7 pětek bych oželel) zkusil sem jí a padne jak prdel na hrnec,netlačí,a dostatečně těsná.první dojem po té NITRO co jsem měl,je neskutečný  (stejně jako cena  je to výprodej,už se nedělá)po skušenosti od kamaráda který jí měl myslím už 3 nebo 4 sezonu,a spokojen!nevymačkaná,...jsem šel do téhle.tenkrát za nehorázné prachy dostr přez 10 litrů.ale dnes je občas ve výprodejích hodně slušná cena,už i proto,že má nástupce(T2),a nevyrábí se.vím že jsou určitě lepší kokosy.ale myslím že u téhle platí:za málo peněz dost muziky.už abych jí mohl zkusit na vyjížďce  než začne sezóna,čeká mě ještě totok: http://www.emilio-moto.cz/ti-tech-gp-pr ... ravou-1193 
|
|
Nahoru |
|
 |
pylot
|
Napsal: stř 23. lis 2011 23:04:09 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
No tak ja se podelim taky. Vcera jsem pobihal po Brne a zkousel co jsem mohl. Nejdriv jsem byl zkouset uvexky. Nejdriv jsem si vzal na hlavu to nejdrazsi co jsem nasel. Celokarbonku za 15. Sedla jak prdel na hrnec a vevnitr neskutecne prijemna a capek povida ze mi ji necha za 9. No to je stejnak moc. Tak jsem zkusil tu samou z karbonkevlaru za 10. Padla uplne stejne jenom maj na pikacu barvy. Capek povidal ze za 7 je moje. Tak to uz jsem si rikal ze bych do toho mohl jit protoze byla vazne super. No a dorazim na pokoj a ta celokarbonka na netu za 7 a ta z karbonkevlaru asi za 8. Tak si rikam ze neni moc co vymejslet. A pak jsem pohledal jeste starsi model Helix RS 750 (taky celokarbonka) coz byl predchudce ty za 15 a tu jsem nasel za 5. Takze pokud mi o vikendu nesedne schuberthka tak neni co resit. Jinak pak jsem byl jeste v D-motu a AGV mi prisly pohodlim tak o dve kategorie dolu, to samy x-lite ktery mi navic ani poradne nesedely na hlave a dokonce ani shoeika za 15 nebyla takova jako ty uvexky. Proste jsou asi delany primo na me. A zkousel jsem taky rukavice. Znate znacku halvarssons? Jestli ne tak se po nich podivejte. Rukavice sice dost drahy ale prej jsou vecny a maj vyborny ochrany prvky. Uz jsem poschanel spoustu referenci a vsichni si je strasne chvalej.
|
|
Nahoru |
|
 |
vysočina
|
Napsal: čtv 24. lis 2011 19:23:58 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
pylot píše: No tak ja se podelim taky. Vcera jsem pobihal po Brne a zkousel co jsem mohl. Nejdriv jsem byl zkouset uvexky. Nejdriv jsem si vzal na hlavu to nejdrazsi co jsem nasel. Celokarbonku za 15. Sedla jak prdel na hrnec a vevnitr neskutecne prijemna a capek povida ze mi ji necha za 9. No to je stejnak moc. Tak jsem zkusil tu samou z karbonkevlaru za 10. Padla uplne stejne jenom maj na pikacu barvy. Capek povidal ze za 7 je moje. Tak to uz jsem si rikal ze bych do toho mohl jit protoze byla vazne super. No a dorazim na pokoj a ta celokarbonka na netu za 7 a ta z karbonkevlaru asi za 8. Tak si rikam ze neni moc co vymejslet. A pak jsem pohledal jeste starsi model Helix RS 750 (taky celokarbonka) coz byl predchudce ty za 15 a tu jsem nasel za 5. Takze pokud mi o vikendu nesedne schuberthka tak neni co resit. Jinak pak jsem byl jeste v D-motu a AGV mi prisly pohodlim tak o dve kategorie dolu, to samy x-lite ktery mi navic ani poradne nesedely na hlave a dokonce ani shoeika za 15 nebyla takova jako ty uvexky. Proste jsou asi delany primo na me. A zkousel jsem taky rukavice. Znate znacku halvarssons? Jestli ne tak se po nich podivejte. Rukavice sice dost drahy ale prej jsou vecny a maj vyborny ochrany prvky. Uz jsem poschanel spoustu referenci a vsichni si je strasne chvalej. ...tak super!přeji ať dobře vybereš(mezi těma dvouma).můj kůň byl prvně ta helixka,ta váha mě úplně nadchla,a peníz good.ale nakonec rozhodla ještě nižší cena AGV ve výprodeji,a bylo rozhodnuto.tak snad se nám v těch "hrncích" bude fajně jezdit 
|
|
Nahoru |
|
 |
jantri
|
Napsal: pát 25. lis 2011 13:18:45 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 16. úno 2011 21:37:40 Příspěvky: 491 Bydliště: Vamberk
|
vysočina píše: ...tak bych se rád pochlubil a podělil o první dojem  .dnes mi dorazila tato: http://www.emilio-moto.cz/vyprodej-39/d ... -black-481 ...ryskl sem to po netu,protože jet do nejbližšího obchodu s AGV,tak projedu cenu dvou helem,a za druhé by šla vrátit(poštovné 7 pětek bych oželel) zkusil sem jí a padne jak prdel na hrnec,netlačí,a dostatečně těsná.první dojem po té NITRO co jsem měl,je neskutečný  (stejně jako cena  je to výprodej,už se nedělá)po skušenosti od kamaráda který jí měl myslím už 3 nebo 4 sezonu,a spokojen!nevymačkaná,...jsem šel do téhle.tenkrát za nehorázné prachy dostr přez 10 litrů.ale dnes je občas ve výprodejích hodně slušná cena,už i proto,že má nástupce(T2),a nevyrábí se.vím že jsou určitě lepší kokosy.ale myslím že u téhle platí:za málo peněz dost muziky.už abych jí mohl zkusit na vyjížďce  než začne sezóna,čeká mě ještě totok: http://www.emilio-moto.cz/ti-tech-gp-pr ... ravou-1193  To máš tak velkou hlavu, koukám že mají jen XXL?!
|
|
Nahoru |
|
 |