Zdravim vas,
Mam taku anketovu otazku, aku znacku resp aky regulator kupit ako nahradu za "odfajceny" original.
Kedze par dni dozadu som ostal "vysiet" na moto fajn daleko od domu pre vymlatenu baterku, tak som sa dal do zistovania co je tomu pricina.
po prelezeni X for a manualov na zmeranie altika a reglera som prisiel na to ze tem moj je KO (regler). (altik som sice nejak extra neriesil iba som meral odpor a ten bol ok.) . No regulator daval pri zatazi max nieco okolo 13,2V -+.
Preto v podstate nechcem riesit to kde je chyba ale to aky nahradny reg. pouzit.
Kedze cena sa pohybuje cca 200 ecok origo suzuki.
a nahrady (vape,tourmax,......)cca 100 euro by mi to mohlo byt v podstate jasne akurat by som rad vedel vas nazor po com radsej siahnut.
bol som rozhodnuty pre Vape akurat ma odradza ze nemaju na SV redukciu cize ked odfiknem svorky tak zaruka je fuc.
co sa tyka inych nahrad odradza ma ze ide o rôzne "nahrady" o ktorych ani predajcovia na SK netusia ake su spolahlive akurat vedia povedat ze za 100 ecok ho mate ze 10 dni doma.
tak by som vas chcel poprosit o nazor a to vo formate, znacka, od koho (predajca) a preco.
Dakujem