Kobozol píše:
Otáčky mám nastavené na 1300 za tepla tak jak mají být a za teple to je v pohodě ale na studený start to má sotva 1000. Jinak jsem našel jen jedno teplotní čidlo a to na olej co je vedle fitru a to je v pohodě o dalším nevím. A co je to TPS a kde to najdu??? Diky

v pravém horním rohu této stránky je tlačítko hledat.
zadáš TPS...a...
viewtopic.php?f=23&t=694&hilit=tps 
ale podle mě to tím nebude. pokud se za tepla chová normálně, tak bude problím jinde, než v TPS.
nicméně kalibrací TPS ničemu neuškodíš, dej pak vědět, zda to pomohlo studeným startům.
dělá ti to stále, nebo jen tak, z ničeho nic....? nebo po nějaké změně....???
mně po 1 zimě taky nechtěla za studena držet otáčky. po zahřátí cajk. další studenej start taky nedržela...... vyjel jsem nádrž skoro do sucha, dal novej beneli a bylo to v cajku. ale to bylo tím, že dlouho stála, kvalita beneli v čr - to je na jinou debatu.
mířím tím k tomu, zda nemáš bordel v nádrži, následně čerpadlo...... jak už tady bylo zmíněno - FI porucha....viz:
viewtopic.php?f=37&t=1800&hilit=porucha+F&start=0e: pokud ti to bude dělat dále, až toto vyzkoušíš....tak než kupovat novou řj - zkusil bych se domluvit s někým z fora na zapůjčení - tím si potvrdíš x vyloučíš další možnou závadu.