Ahoj lidi. Můžete mi prosím zkusit poradit ve dvou věcech? Mám strženou matku výpušťáku - ne závit,ale matku. S vyndáním si poradím, vloni jsem měl ten samý problém, vyřešil jsem "kvalitním" přivařením nové matky, šetřílek a ono se to samozřejmě nevyplatilo. Teď chci pořídit nový, nevíte jaký má ten šroub závit a stoupání? Nedaří se mi to na netu najít spolehlivě. Šroub najdu, oem číslo taky, ale potřeboval bych vědět rozměry. Děkuju.
Druhá věc je to, že mi poslední sezónu občas motka chcípla při přeřazení, když to nebylo dost rychlé a nebo to občas bylo cejtit při rychlým přeřazení,ale jen lehký cuknutí. Občas se mi to stalo i na volnoběh, když jsem šáhnul na plyn. Bylo to celé ojedinělé, neviděl jsem nějakou souvislost třeba s benzinem apod. Chtěl bych to dát do servisu, ale kam? Jsem z Ústí n.L., přemýšlel jsem o Automoto jiroušek. Má někdo nějaké zkušenosti? Díky moc. Jo jedná se SV650S 2004. Díky za případné info. tomáš
_________________ IF IT'S TOO LOUD, YOU'RE TOO OLD
[quote="kolombino"]Ahoj jak mam vypustit olej z vidlic když tam nemam vypustaky? dik moc za odpověď zacinam se svim sv Mrkni na tohle video, musis vydlice vyndat, výměn rovnou i gufera. [/quotehttps://youtu.be/Cj-cb12BCRw
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru