|
Právě je pát 09. kvě 2025 21:50:07
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
hOOrNeT
|
Napsal: čtv 05. led 2017 16:12:05 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 19. led 2013 15:01:17 Příspěvky: 526 Bydliště: Náchod
|
Jindra píše: Takže mrdalem se nazývám jen v konkurenci opravdových závodníků  To ti chválím A propo, co je to ten "opravdový závodník"?  To jsou lidi, co jezdí opravdové závody a mají na to koruny, nebo i kluci co si občas vyrazí ze srandy na okruh? 
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: čtv 05. led 2017 18:53:28 |
|
 |
záklaďák |
|
hOOrNeT píše: Jindra píše: Takže mrdalem se nazývám jen v konkurenci opravdových závodníků  To ti chválím A propo, co je to ten "opravdový závodník"?  To jsou lidi, co jezdí opravdové závody a mají na to koruny, nebo i kluci co si občas vyrazí ze srandy na okruh?  Tvl máme se bavit o novym SV, ne? Tím "opravdovým závodníkem" myslím jezdce s licencí, kteří aktivně jezdí. S těmi horšími se mohu i rovnat a těm nejlepším se nedokážu dívat na záda ani jedno kolo  takže asi tak.
|
|
Nahoru |
|
 |
hOOrNeT
|
Napsal: pát 06. led 2017 0:05:59 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
vím vím, nové SV... Jen mě zajímalo, jak vlastně jezdíš a jak se vidíš, když tu padly moudra Tak někdy přijeď třeba do Vysokého Mýta, jezdí tu jak "ti s licencí", ale i kluci, co se rádi přiučí něčemu novému od zkušených  Bude se ti tu líbit - je to taková všehochuť  A určitě tu najdeš od každého něco  Já jsem ten mrdal na červeném CBR. Hodně mě tam toho místní střelci naučili a ještě se toho mám hodně co učit. S dobrou partou jde ale tak nějak vše snadněji  A zajezdit si s opravdovými závodníky je A SVček tam jezdí také dost  Ale většinou modely 03 - 09 
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: pát 06. led 2017 9:22:35 |
|
 |
záklaďák |
|
V Mýtě jsem byl teď v létě poprvé v životě (je to pro mě dost z ruky), protože jsem byl pozván na akci silničnímotoškola.cz a i jsme si tam odpoledne chvilku volně zakroužili. Musím říct, že trať mi moc nevyhovovala. Stejně to mám třeba v Sosnové. Nemám rád malé okruhy s hromadou pomalých zatáček. Nemám totiž rád pomalé zatáčky Tak co se týče výuky, tak je jasné, že jakýkoliv uzavřený okruh bez provozu je skvělá volba. A i mě osobně rada zkušeného jezdce vždy výrazně pomůže. Jenom pozor, aby ten rádce byl opravdu zkušený a měl chuť opravdu poradit. Zejména v začátcích mého motorkaření jsem často naslouchal idiotům na benzínkách, který akorát machrovali a věděli hovno. Pokud se někdo chce naučit, tak za mě je nejlepší akce od Okruháři.cz, kde je ježdění proložené profesionálně podanou teorií od opravdu zkušených jezdců.
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: pát 06. led 2017 9:55:51 |
|
 |
záklaďák |
|
Dám ti dobrou radu, zaleženou na velmi nepěkných životních zkušenostech vlastních či blízkých přátel. Na Raceczech se vyser!!! Ber pro začátek na velký okruh buď Okruháře.cz s výukou nebo DAFIT. U Dafitu máš zas instruktory zdarma, takže ti tam taky dobře poradí 
|
|
Nahoru |
|
 |
hOOrNeT
|
Napsal: pát 06. led 2017 19:02:49 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
"nové" SV bych už nechtěl. Není tam žádný pokrok, kromě nutných úprav pro plnění EURO. Ztratilo to vše hezké co mělo a všechny slabiny (brzdy, podvozek) zůstaly zachovány. Kdyby to osadili jinými komponenty na podvozku a dokázali udržet cenu dole, tak by to byla jiná písnička. Teď jsem četl recenzi nového Versyse a tam se kawa vytáhla - cena, komponenty podvozku, profilovaná kyvka... Proč tohle neumí suzuki? Kdyby to dali za 200K ale s pořádnými komponenty, bylo by to hned o něčem jiném. Nebo dvě verze - tuhle sračku a pak třeba R verzi za těch 200k. Aktuálně bych bral radši starší model a vypiplal si ho k obrazu svému. Ale je spotřební doba, tohle už moc nefrčí 
|
|
Nahoru |
|
 |
ronny
|
Napsal: úte 10. led 2017 16:24:08 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jindra píše: Jindra píše: Jen pro inspiraci místních eSVéčkářů sem přihodím jedno video na novém SV650 kroužícím po Šumavaringu https://www.youtube.com/watch?v=j7rpxWqLBKsSe spíš divim, že nikdo nehejtuje to video  Proč hejtovat video? Obraz neroztřesený,technicky v pořádku. Jízdu si užíváš,nikoho neohrožuješ,nevidím jediný krizový moment. Záznam se mi líbí a jízdu si užívám s tebou. Takže proč hejtovat,co čekáš?
|
|
Nahoru |
|
 |
Jindra
|
Napsal: úte 10. led 2017 19:52:41 |
|
 |
záklaďák |
|
ronny píše: Jindra píše: Jindra píše: Jen pro inspiraci místních eSVéčkářů sem přihodím jedno video na novém SV650 kroužícím po Šumavaringu https://www.youtube.com/watch?v=j7rpxWqLBKsSe spíš divim, že nikdo nehejtuje to video  Proč hejtovat video? Obraz neroztřesený,technicky v pořádku. Jízdu si užíváš,nikoho neohrožuješ,nevidím jediný krizový moment. Záznam se mi líbí a jízdu si užívám s tebou. Takže proč hejtovat,co čekáš? No já čekal spíš nějakého mravokárce, kterej řekne, že je bezohledná jízda plná dopravních přestupků  Na rovinu mnohem víc, než nějakou chválu 
|
|
Nahoru |
|
 |