já to vidím trochu i jejich očima (klidně mě kamenujte, živím se jako obchodník a překupník služeb

)
pokud se jim nenaplní kapacita těch jízd, není to pro ně zajímavé, protože: při jízdách tam musí být komisaři a další zázemí (hasiči, záchranka..) a to všechno stojí prachy + musí mít ještě zisk..
když si pustí na trať 2 nebo 3 závodní týmy co trénují a testují celý den, tak si myslím, že tam tolik lidí nemusí mít, protože si je ten tým doveze sebou, čili je to pro ně zajímavější..
takže mi jízdy pro veřejnost příjdou "aby se neřeklo.." protože když budou chtít litr za jízdu, aby se jim to joo rentovalo, tak tam zas skoro nikdo nebude jezdit..
+ do toho ještě vlítávají soukromníci.. znám tředa týpka, co když si vzpomene, tak zvedne telefon a když mu řeknou, že tam teď nic nemají, tak si jede přes půl republiky na hodinku-dvě zajezdit ve svém ferrari, protože na to má náladu a netrápí ho, že jim tam vyplázne 40.000..
takže tak nějak jako obchodník chápu jejich pohnutky..
jako motorkář bych chtěl, aby to bylo jinak.. ještě sem na okruhu nebyl a chtěl bych to zkusit..