Registrován: čtv 29. lis 2007 22:38:15 Příspěvky: 246 Bydliště: Mohelnice/Brno/Vysoká u Hanušovic na Šumpersku
zdravim, nabizim to leseni, je poohybany, ale kapoty na nem sedely dobre. Koupil jsem nove a zjistil, že byla špatně svařená kapota, takže lešení je ohlé,a le melo by být v pořádku. Cena 500 kč
_________________ Motorka z plastu na 4 kolech (červená) -> Kolo -> Honda XR 125 L (03) -> Suzuki SV 650 S (01) -> časem snad Ducati Multistrada 1000 DS snad 1100 DS :-D
Registrován: čtv 29. lis 2007 22:38:15 Příspěvky: 246 Bydliště: Mohelnice/Brno/Vysoká u Hanušovic na Šumpersku
jasne ze ho este mam porad mi tady lezi
_________________ Motorka z plastu na 4 kolech (červená) -> Kolo -> Honda XR 125 L (03) -> Suzuki SV 650 S (01) -> časem snad Ducati Multistrada 1000 DS snad 1100 DS :-D
Ok,a ještě jeden dotaz.... vim jak jakej to je hroznej patvar a,že se to bude těžko do něčeho balit,každopádně byl bys ochotnej poslat mi ho poštou na dobírku?? Do Mohelnice to mam trochu z ruky!! Dík Martin
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru