Právě je pon 28. črc 2025 15:39:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SV x auto
PříspěvekNapsal: pon 15. zář 2008 15:46:20 
záklaďák

MIK27 píše:
nejvetsi kryplove a skudici ridej kamiony

Névětši krypli só motorkáři.. Jezdite jak prasata. Kličkujete mezi autama. Nedodržujete rychlost.... Boha se spamatuj.Kvuli pár dementum co ti na cestě udělaji schválnost só všeci dementi??

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15. zář 2008 16:43:45 
záklaďák

stafflik píše:
MIK27 píše:

No zrovna kamoš jezdí s kamionem a nemyslím, že jezdí jako prase. Myslím, že dementi jsou všude, ať v kamionu, nebo auto, nebo motorka. Trušku tě nechápu.... :this:

"Když do pekla, tak se vší parádou!"

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15. zář 2008 20:46:24 
záklaďák

Já to trochu chápu..otec kamionák a pár známejch.A když je poslouchám jak si honí ego že mají takový velký obludy a přímo se vyžívají v tom že někomu roztřepou řit...se divím že jim ten řidičák dávno nesebrali!Zaslepení tupci kteří ví že se jim v tý haldě železa nic nestane a musí to všude kolem ukazovat!
Vím že to není jednoduchý furt jezdit (taky jsem byl profiřidič), ale co z toho mají fakt nechápu :roll:

Další epizoda jsou fakt Golf tuneři co mají 1.4 motor, vzhled letadla a supersport je na světě!

Nekritizuji tyto dvě skupiny jako celek, ale jako ty na které si dávvám největší bacha!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15. zář 2008 22:47:30 
záklaďák

Tak tatika pozdravuj. :roll:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: pon 15. zář 2008 23:33:19 
záklaďák

ripax: pis jen tuneri to golf tuneri se tyka i me :lol: ale jestli to bylo fakt nejaky jelito s golfem tak timto se ti jmenem celeho http://www.vwgolf.cz omlouvam a doufam ze to jelito nepatri k nam do klubu :roll: Jinak samo sebou 1,4 neni motor :-D

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 9:17:52 
záklaďák

Jindrs píše:
ripax: pis jen tuneri to golf tuneri se tyka i me :lol: ale jestli to bylo fakt nejaky jelito s golfem tak timto se ti jmenem celeho http://www.vwgolf.cz omlouvam a doufam ze to jelito nepatri k nam do klubu :roll: Jinak samo sebou 1,4 neni motor :-D

reklama je na místě :lol:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 9:54:21 
záklaďák

stafflik píše:
MIK27 píše:

Névětši krypli só motorkáři.. Jezdite jak prasata. Kličkujete mezi autama. Nedodržujete rychlost.... Boha se spamatuj.Kvuli pár dementum co ti na cestě udělaji schválnost só všeci dementi??

Nevim jak dlouho a kde jezdíš.. Ale řidiči kamionů buď dělají naschvál za naschválem a nebo jezdí bezohledně - vě většině případů.. Pokud ne, tak to někde brzdí. Když to reálně spočítám tak 3-4 z 10 jsou nahoře popsaní. Tak u 1-2 se mi stalo, že mi uhnuli a nalezite sem jim podekoval.
A co ubohej malej motorkář co prasí? Heh, když to nenápálí do polorozpadlé plechovky či chodce ublíží max. sobě.. Zrovna včera sem byl opět svědkem ohledoplnosti kaminonaru a to sem nejel na mašině ale v Superbu - a nevim čeho si má všimnout,když ne takového "krávy". Panáček zapomněl, že odbočuje a odbočoval z rychlého, přes pomalej (a mě) na plzeň.. Měl sem plný ruce pracek abych nevolal vrakáč..

A nikdo neřiká, že každej kamionák je prase (precti si co sem psal ;). Ale bohužel je jich třeba oproti autistům více na %. A to mi nevymluvíš.

A abych nebyl jen kritickej - co s tím? Zrušit mezistátní kamionovou dopravu, řidiče kamionu vyhodit a nasadit jim strojvůdcovskou či kapitánskou čepičku a hurá na koleje či vodu.. Ono to příjde, jednou.. Husta dopravy, emise, docházející ropa atd. atd..

Jinak co nemám hodně rád.. Jsou tmavá skla u aut - jednak, kdyz ti davej prednost nevidim ridici do oci, ze me vidi a druhak pres ne neni videt co se deje vepredu..
Dále jsou na pytel zatmavená zadní světla kdy člověk ani nevidí zda brzdí..

A samozřejmě základem tuningu je motor (dle mého). Naco tůnit 1,4 MPI, když to nejede?

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 10:00:36 
záklaďák

Honza píše:
stafflik píše:
MIK27 píše:

No zrovna kamoš jezdí s kamionem a nemyslím, že jezdí jako prase. Myslím, že dementi jsou všude, ať v kamionu, nebo auto, nebo motorka. Trušku tě nechápu.... :this:

Teď nevim zda si děláš srandu či ...

Přečti si co sem psal.. Ne, že každej co řídí kamion + devět pokolení jeho rodiny je prase ale to, že je tam vysoka koncentrace a je to hodně znát.. Blokují, brzdějí, ohrožují (ať již předjížděním, přejížděním z pruhu do pruhu atd.) - a jak se s mou doměnkou ztotižnil Ripax - dělají to aby se pobavili..

Prostě jede motorkář, prší na něj, paří na něj, potká písek a je na zádech atd.. tak proč ho nepustit, když mě to nic neudělá a někomu pomůžu? Stejně jako já na něj bliknu, když jede polišům do náručí, nesvítí či mu z bagety padá salám..

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 10:25:33 
záklaďák

Ty jsi fakt magor...podívej se co tady píšeš...
jednou napíšeš jak se honíš s autama, určitě jsi nejel podle předpisů...!!!!
To ohrožuje jiné lidi a nebo jim to vadí...
kamioňáci jezdí v pravém pruhu...popřípadě pokud se chtějí předjet tak vjedou do levého ale co TY děláš v pravém když jezdíš jako prase??? jak jsem pochopila podle toho co tady na foru píšeš.
myslíš si že když máš motorku a k tomu litra že se z tebe každej posere??
tak jako jsou a autech magoči, tak jako jsou na motorkách magoři tak i v kamionu ale ty tady u nich děláš zabijáky hnusný...
opořád to tady opakuješ dokolečka a mezi tím pípneš o tom že o něco výše píšeš že všichni nejsou stejný ale na to PRÁSK a napíšeš zase že dělají tohle nebo tohle...

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 10:27:16 
záklaďák

a ještě jednu věc mám na srdci, my jsem motorkáři...jsem oslabeni tím že jsme na dvou kolech a tak jsme zranitelný a podle toho by jsme se měli chovat....to my by jsme měli být ti opatrní a ohleduplní a už vůbec si nestěžovat. Už takhle je spousta lidí kteří nás tolerují a uhýbají, nikdo nemá tu povinost!!!!

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 12:07:02 
záklaďák

BabyNaked píše:
MIK27 píše:
No, já mam zkuš�osti, že�ůch�ec si tě ne�imne� ted yblokuje, zenska hjak te zblejskne tak uhejba.. nejvetsi kryplove a skudici ridej kamiony - ti se vylozene bavi, ze ti tam vjedou nebo na tebe najizdeji, kdyz jedes vedle.. uz kolikrat se mi to stalo a cumim na ridice a on se na smeje a ma ohromnou radost, ze sem si prohlidl jeho kola hezky z fleku..
[

s tímhel nesouhlasím, já mámm s kamioama jen dobrou zkušenost, pokud jsem jela v koleně a stály tam kamioy, tak buď jel svou cestou a nebo mi uhly...nemyslím si že všichni jsou hajzlové a taky jsou to jen lidi a k tomu znám hafo lidí kteří jsou motorkáři a jezdí v kamionu.Co se týká osobáků, tak nevidím rozdíl mezi důchodcem, ženou nebo chlapem,nikdy jsem ještě neměla problém...uhýbají chlapi ženský i důchodci.buď to auto neuhne a jede si po svém nebo uhne. v koloně se mi to nezdá tak krutý jako když jedou tak pak už nejsou tak vnímavý a dělají leckdy takové kokotiny.viz stále debaující nedání přednosti... :beg:[/quote]
a ještě mě napadla výstižnější myšlenka....
všichni v provozu (auta, dodávky, kamiony...) nejsou povini uhábat ale je to jen jejich ohleduplnost a dobrota....

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 12:51:56 
záklaďák

BabyNaked píše:
kamioňáci jezdí v pravém pruhu...popřípadě pokud se chtějí předjet tak vjedou do levého ale co TY děláš v pravém když jezdíš jako prase??? jak jsem pochopila podle toho co tady na foru píšeš.
tak jako jsou a autech magoči, tak jako jsou na motorkách magoři tak i v kamionu ale ty tady u nich děláš zabijáky hnusný...
opořád to tady opakuješ dokolečka a mezi tím pípneš o tom že o něco výše píšeš že všichni nejsou stejný ale na to PRÁSK a napíšeš zase že dělají tohle nebo tohle...

čéče holko, podle toho co píšeš, takhle mladá už v takovým stádiu hysteričnosti :shock: to se máš ve stáři na co těšit, bacha aby ti nepraskla céfka :grin: :grin: :grin: myslim, že ti pořídim zájezd na tejden do itálie nebo řecka, případně tejden ježdění po paříži a pak si teprv řeknem kdo koho a jak ohrožuje. samozřejmě je pitomost, že jízdou na motorce ohrožuješ ostatní i když to neplatí stoprocentně. biker s autem nebo nedejsatan s kamiónem má dycky mizivý procento úspěchu v souboji a tak vždycky jede obezřetnějš než čtyřkolák. a co se kamiónů týče, nedělam si velký iluze o tom, že sedět šest dní v tejdnu za koláčem musí bejt extra na hlavu a tak ty lidi v kabině po nějaký době otupí a chovaj se jako by jim ty silnice patřily (škoděj všem ostatním a serou na ně), ale nedivim se jim. na motorce mi nějak extra neškoděj páč se daj dycky nějak object, ale v autě když za nima pět minut jedu než se předjedou, to bych se z toho dycky posral.... mam mezi šoférama spoustu kámošů a hodně z nich jezdí na bajku, tak je všechny pozdravuju a hlavně ať s těma velkejma kraxnama nevotravujou na silnicích :yahoo:
tak a teď všichni do mě :twisted: :twisted: :twisted:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 13:38:45 
záklaďák

inkvizitorr píše:
BabyNaked píše:

čéče holko, podle toho co píšeš, takhle mladá už v takovým stádiu hysteričnosti :shock: to se máš ve stáři na co těšit, bacha aby ti nepraskla céfka :grin: :grin: :grin: myslim, že ti pořídim zájezd na tejden do itálie nebo řecka, případně tejden ježdění po paříži a pak si teprv řeknem kdo koho a jak ohrožuje. samozřejmě je pitomost, že jízdou na motorce ohrožuješ ostatní i když to neplatí stoprocentně. biker s autem nebo nedejsatan s kamiónem má dycky mizivý procento úspěchu v souboji a tak vždycky jede obezřetnějš než čtyřkolák. a co se kamiónů týče, nedělam si velký iluze o tom, že sedět šest dní v tejdnu za koláčem musí bejt extra na hlavu a tak ty lidi v kabině po nějaký době otupí a chovaj se jako by jim ty silnice patřily (škoděj všem ostatním a serou na ně), ale nedivim se jim. na motorce mi nějak extra neškoděj páč se daj dycky nějak object, ale v autě když za nima pět minut jedu než se předjedou, to bych se z toho dycky posral.... mam mezi šoférama spoustu kámošů a hodně z nich jezdí na bajku, tak je všechny pozdravuju a hlavně ať s těma velkejma kraxnama nevotravujou na silnicích :yahoo:
tak a teď všichni do mě :twisted: :twisted: :twisted:

na jendu stránku s Tebou souhlasím...
na durhou ne...
tady se teď rozvinula debata, nenávist ke kamionům...ale jak jsem řekla oni namjí nikde přikázáno že mají uhýbat. Jina jsou to velká auta a prostě to tak musíme ostatní brát..(nemusíme ale měli by jsme). je to jako v přírodě, silnější přežije... :lol: berte to s rezervou...
ale zdá se mi hnusné se do nich takhle hromadně pouštět...
a proč mám nervy povolené? jednak dotyčného Mika znám a zadruhé v práci to mám pořád...kdo nedal přednost jaký jsou řidiči atd, pořád se to tu řeší a mě to už fakt dost sere...promiň ale nejsem jedna z těch kteří to dokážou hodit za hlavu.. :beg: a já bych to tak ráda chtěla umět.
Ale jinak mě to fakt vytočilo takový slovní utok na kamiony když tam mám pár kámošů a nezastat se jich by mě mrzelo.

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 13:59:34 
záklaďák

MIK27 píše:
No, já mam zkušenosti, že důchodec si tě nevšimne a ted yblokuje, zenska hjak te zblejskne tak uhejba.. nejvetsi kryplove a skudici ridej kamiony - ti se vylozene bavi, ze ti tam vjedou nebo na tebe najizdeji, kdyz jedes vedle.. uz kolikrat se mi to stalo a cumim na ridice a on se na smeje a ma ohromnou radost, ze sem si prohlidl jeho kola hezky z fleku..

Prvně si po sobě přečti co si napsal ty chytráku. Nebudu se tady s tebou dohadovat o pičovinách. Ale jestli máš nějaký problém s jízdou v provozu, tak se na to vyser, ještě zazmatkuješ jako nějaký ten důchodce a budeš v prdeli!

"Když do pekla, tak se vší parádou!"

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 14:00:39 
záklaďák

BabyNaked píše:
na durhou ne...
tady se teď rozvinula debata, nenávist ke kamionům...ale jak jsem řekla oni namjí nikde přikázáno že mají uhýbat. Jina jsou to velká auta a prostě to tak musíme ostatní brát..(nemusíme ale měli by jsme). je to jako v přírodě, silnější přežije... :lol: berte to s rezervou...
a proč mám nervy povolené? jednak dotyčného Mika znám a zadruhé v práci to mám pořád...kdo nedal přednost jaký jsou řidiči atd, pořád se to tu řeší a mě to už fakt dost sere...promiň ale nejsem jedna z těch kteří to dokážou hodit za hlavu.. :beg: a já bych to tak ráda chtěla umět.
Ale jinak mě to fakt vytočilo takový slovní utok na kamiony když tam mám pár kámošů a nezastat se jich by mě mrzelo.

hele zkus tohle: http://www.che-guevara.cz teď nedávno sem to vobjevil a na noc je to jak balzám na nervy :good:
jinak co se těch kamionů týče, je to samo spíš problém legislativní, rozhodně by měla vláda regulovat počty kamionů u nás na silnicích a na ty dlouhý trasy je cpát na vlaky nebo lodě, což ale právě asi nechtěj zákazníci dopravců kvůli časovejm prodlevám no a tak se stalo, že v česku se kvůli kamionům na silnici ani nehneš a lidi kerý potřebujou někam ject sou jenom nasraný. ať projedeš evropu kdekoliv jinde, zdaleka to neni taková trága jako tady. je to holt jedno s druhým ale nadáváš samo na kamióny kerý ti na cestě škoděj i když to neni tak úplně dycky jejich vina...
a co se těhle žabomyších válek týče, klidně je za hlavu hoď, časem ti dojde, že zabejvat se takovejma věcma je jako "tlouct hlavou do stromu" :yahoo: krásný přísloví :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 15:03:40 
záklaďák

inkvizitorr píše:
BabyNaked píše:
na durhou ne...

hele zkus tohle: http://www.che-guevara.cz teď nedávno sem to vobjevil a na noc je to jak balzám na nervy :good:
jinak co se těch kamionů týče, je to samo spíš problém legislativní, rozhodně by měla vláda regulovat počty kamionů u nás na silnicích a na ty dlouhý trasy je cpát na vlaky nebo lodě, což ale právě asi nechtěj zákazníci dopravců kvůli časovejm prodlevám no a tak se stalo, že v česku se kvůli kamionům na silnici ani nehneš a lidi kerý potřebujou někam ject sou jenom nasraný. ať projedeš evropu kdekoliv jinde, zdaleka to neni taková trága jako tady. je to holt jedno s druhým ale nadáváš samo na kamióny kerý ti na cestě škoděj i když to neni tak úplně dycky jejich vina...
a co se těhle žabomyších válek týče, klidně je za hlavu hoď, časem ti dojde, že zabejvat se takovejma věcma je jako "tlouct hlavou do stromu" :yahoo: krásný přísloví :yahoo: :yahoo: :yahoo:

co to je za web?
co konkrétně by mělo být lékem na nervy??
víš co mě uklidňuje??? Daniel Nekonečný..... miláčkové :yahoo:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 15:04:07 
záklaďák

Honza píše:
MIK27 píše:
No, já mam zkušenosti, že důchodec si tě nevšimne a ted yblokuje, zenska hjak te zblejskne tak uhejba.. nejvetsi kryplove a skudici ridej kamiony - ti se vylozene bavi, ze ti tam vjedou nebo na tebe najizdeji, kdyz jedes vedle.. uz kolikrat se mi to stalo a cumim na ridice a on se na smeje a ma ohromnou radost, ze sem si prohlidl jeho kola hezky z fleku..

Prvně si po sobě přečti co si napsal ty chytráku. Nebudu se tady s tebou dohadovat o pičovinách. Ale jestli máš nějaký problém s jízdou v provozu, tak se na to vyser, ještě zazmatkuješ jako nějaký ten důchodce a budeš v prdeli!

:thumbsup:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 16:22:35 
záklaďák

Migu neznám tě. Nevim co máš v hlavě nebo nemáš. Nevim jak jezdiš, nevim jak se na silnici chováš. Takže pokud se pletu tak se rovnou omlouvám. Ale podle toho co tu pišeš ti typuju tak 15 let ;) a pokud se tak i chováš, tak přesně kvuli takovém dementum to na silnicích vypadá tak jak to vypadá.... VŠICHNI KUA PRÝÝÝČ!!! JEDU JÁÁÁÁ.... :roll:

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 16:36:37 
záklaďák

stafflik píše:
Migu neznám tě. Nevim co máš v hlavě nebo nemáš. Nevim jak jezdiš, nevim jak se na silnici chováš. Takže pokud se pletu tak se rovnou omlouvám. Ale podle toho co tu pišeš ti typuju tak 15 let ;) a pokud se tak i chováš, tak přesně kvuli takovém dementum to na silnicích vypadá tak jak to vypadá.... VŠICHNI KUA PRÝÝÝČ!!! JEDU JÁÁÁÁ.... :roll:

ano napsal jsi to krásně a výstižně a dokonce v krátké podobě, akorát že mu bohužel není 15 ale víc ale nechová se tak...zklamal mě

Odpovědět s citací  
PříspěvekNapsal: úte 16. zář 2008 19:37:11 
záklaďák

ahoj všichni, co se týče toho o čem bylo tohle téma původně chtěl jsem jen napsat že jsem minulej tejden docela suveréně natřel EVO IX. Na D1 byla kolona a on tam chudák stál. Tak jsem u něj přibrzdil trochu to protůroval a vyrazil. Natřel jsem ho jak hov.. Co se týče jeho výrazu v obličeji zdálo se že pochopil že jsem si dělal srandu :yahoo: :yahoo: :rotfl: :rotfl:

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]