stafflik píše:
MIK27 píše:
nejvetsi kryplove a skudici ridej kamiony
Névětši krypli só motorkáři.. Jezdite jak prasata. Kličkujete mezi autama. Nedodržujete rychlost.... Boha se spamatuj.Kvuli pár dementum co ti na cestě udělaji schválnost só všeci dementi??
Nevim jak dlouho a kde jezdíš.. Ale řidiči kamionů buď dělají naschvál za naschválem a nebo jezdí bezohledně - vě většině případů.. Pokud ne, tak to někde brzdí. Když to reálně spočítám tak 3-4 z 10 jsou nahoře popsaní. Tak u 1-2 se mi stalo, že mi uhnuli a nalezite sem jim podekoval.
A co ubohej malej motorkář co prasí? Heh, když to nenápálí do polorozpadlé plechovky či chodce ublíží max. sobě.. Zrovna včera sem byl opět svědkem ohledoplnosti kaminonaru a to sem nejel na mašině ale v Superbu - a nevim čeho si má všimnout,když ne takového "krávy". Panáček zapomněl, že odbočuje a odbočoval z rychlého, přes pomalej (a mě) na plzeň.. Měl sem plný ruce pracek abych nevolal vrakáč..
A nikdo neřiká, že každej kamionák je prase (precti si co sem psal

. Ale bohužel je jich třeba oproti autistům více na %. A to mi nevymluvíš.
A abych nebyl jen kritickej - co s tím? Zrušit mezistátní kamionovou dopravu, řidiče kamionu vyhodit a nasadit jim strojvůdcovskou či kapitánskou čepičku a hurá na koleje či vodu.. Ono to příjde, jednou.. Husta dopravy, emise, docházející ropa atd. atd..
Jinak co nemám hodně rád.. Jsou tmavá skla u aut - jednak, kdyz ti davej prednost nevidim ridici do oci, ze me vidi a druhak pres ne neni videt co se deje vepredu..
Dále jsou na pytel zatmavená zadní světla kdy člověk ani nevidí zda brzdí..
A samozřejmě základem tuningu je motor (dle mého). Naco tůnit 1,4 MPI, když to nejede?