|
Právě je pon 12. kvě 2025 17:12:33
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
Autor |
Zpráva |
taxik
|
Napsal: pát 15. srp 2008 13:33:43 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: zdar, mám zkušenosti s: http://www.sitogroup.com/servlet/page?_ ... &sessione=pochopitelně jsem odstranil homologační vložky.přidá to obrovsky na zvuku. + jsem ještě(jak je popsáno v jiném vláknu) odstranil šnorchl nasávají vzduch do air boxu.KN filtr je samozřejmostí.... To jsou presne oni, co mas ty, takze je asi objednam. Ty vlozky jsou jednoduse odmontovatelne, treba na jeden sroub, jako se to dela u jinych? Jak pises, ze KN filtr je samozřejmosti, to je potreba ho koupit kdyz davam ladaky?
_________________ Suzuki Bandit 600S -> Suzuki SV1000 -> KTM 690 SM -> Husaberg FS 570 -> Yamaha FZ6 Fazer
|
|
Nahoru |
|
 |
Kasym
|
Napsal: pát 15. srp 2008 15:00:07 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
taxik píše: Kawa píše: zdar, mám zkušenosti s: http://www.sitogroup.com/servlet/page?_ ... &sessione=pochopitelně jsem odstranil homologační vložky.přidá to obrovsky na zvuku. + jsem ještě(jak je popsáno v jiném vláknu) odstranil šnorchl nasávají vzduch do air boxu.KN filtr je samozřejmostí.... To jsou presne oni, co mas ty, takze je asi objednam. Ty vlozky jsou jednoduse odmontovatelne, treba na jeden sroub, jako se to dela u jinych? Jak pises, ze KN filtr je samozřejmosti, to je potreba ho koupit kdyz davam ladaky? Ne.Protože ještě více ochudíš směs kterou ochudíš i laďákama.Jen vejfukama to není tak strašný.
_________________ Bandit Pičo :-)
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 15. srp 2008 15:31:02 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
To jsou presne oni, co mas ty, takze je asi objednam. Ty vlozky jsou jednoduse odmontovatelne, treba na jeden sroub, jako se to dela u jinych?
zespodu je šroub,který má jakoby strženou hlavu,aby se nedal vyšroubovat.povolil jsem sikovkama,tlumivkám jsem pak pomohl ven smetákem(dokud nenasadíš koncovku na výfukové potrubí).
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pát 15. srp 2008 15:34:08 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Jak pises, ze KN filtr je samozřejmosti, to je potreba ho koupit kdyz davam ladaky?[/quote] Ne.Protože ještě více ochudíš směs kterou ochudíš i laďákama.Jen vejfukama to není tak strašný.[/quote]
Hmm,divný.Už na 2 SV jsem při nasazení laďáků dal KN filtr.A nemyslím,že by se některá z nich cítila ochuzena... Nejsem v tomto až tak zcela odborníkem....,ale že by si to jednotka přenastavila sama,co říkáš?
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: pát 15. srp 2008 17:22:37 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
Dneska jsem měl pujčenou bratrovu motorka, má úplně stejnou jako já, akorát s tím rozdílem, že tam má nerezový výfukový koncovky bez homologačních vložek. Ujel jsem 50km a stačilo! To byl dunivý řev jako svině, ještě teť mě duní v hlavě. Přes město to bylo nejhorší. Chci si také koupit koncovky, ale určitě ty vložky tam nechám. A hlavně bez homologace bych do zahraničí netroufl....
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
stafflik
|
Napsal: pát 15. srp 2008 17:24:43 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 06. lis 2007 21:52:56 Příspěvky: 1987 Bydliště: Doloplazy ( u Olomouce )
|
Litr má snad lambda sondu, ne? Ta si to pohlidá. Šestka je na tom huř....
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
|
|
Nahoru |
|
 |
Shorty
|
Napsal: pát 15. srp 2008 18:38:08 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: sob 24. kvě 2008 23:42:46 Příspěvky: 1804 Bydliště: Štěchov
|
Honza píše: Dneska jsem měl pujčenou bratrovu motorka, má úplně stejnou jako já, akorát s tím rozdílem, že tam má nerezový výfukový koncovky bez homologačních vložek. Ujel jsem 50km a stačilo! To byl dunivý řev jako svině, ještě teť mě duní v hlavě. Přes město to bylo nejhorší. Chci si také koupit koncovky, ale určitě ty vložky tam nechám. A hlavně bez homologace bych do zahraničí netroufl.... Na ten rachot by sis za chvíli zvykl a pak by byl nezvyk přejít na sériový koncovky  Jinak na nějaké delší cestě, 150km a víc už se šikne ta tlumivka, páč při pauze už máš chvíli zalehlý uši 
_________________ Začalo to 05 jednoskokem -> potom dlouho ČZ 175 -> pak modré SV650S -> a teď eruška
|
|
Nahoru |
|
 |
taxik
|
Napsal: pát 15. srp 2008 18:44:14 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Honza píše: Dneska jsem měl pujčenou bratrovu motorka, má úplně stejnou jako já, akorát s tím rozdílem, že tam má nerezový výfukový koncovky bez homologačních vložek. Ujel jsem 50km a stačilo! To byl dunivý řev jako svině, ještě teť mě duní v hlavě. Přes město to bylo nejhorší. Chci si také koupit koncovky, ale určitě ty vložky tam nechám. A hlavně bez homologace bych do zahraničí netroufl.... Presne z tohodle mam strach a nevim jestli se mi vyplati koupit ladaky a pak tam nechat tlumivky. Na bandita sem si koupil IXIL ladak, ale po nejaky dobe jsem tam musel tu tlumivku vratit, protoze me z toho polelo ucho. S tlumivou to nebylo nic moc a taky to ubiralo vykon. Je tu nekdo z okoli Mlade Boleslavi, Pardubic, nebo Hradce kralove, kdo mate na litru ladaky? Rad bych si to jeste nejdriv poslechl, nez do toho vrazim prachy.
_________________ Suzuki Bandit 600S -> Suzuki SV1000 -> KTM 690 SM -> Husaberg FS 570 -> Yamaha FZ6 Fazer
|
|
Nahoru |
|
 |
Honza
|
Napsal: pát 15. srp 2008 19:44:02 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 25. úno 2008 20:53:14 Příspěvky: 500 Bydliště: Praha 9-Libeň
|
Shorty píše: Honza píše: Dneska jsem měl pujčenou bratrovu motorka, má úplně stejnou jako já, akorát s tím rozdílem, že tam má nerezový výfukový koncovky bez homologačních vložek. Ujel jsem 50km a stačilo! To byl dunivý řev jako svině, ještě teť mě duní v hlavě. Přes město to bylo nejhorší. Chci si také koupit koncovky, ale určitě ty vložky tam nechám. A hlavně bez homologace bych do zahraničí netroufl.... Na ten rachot by sis za chvíli zvykl a pak by byl nezvyk přejít na sériový koncovky  Jinak na nějaké delší cestě, 150km a víc už se šikne ta tlumivka, páč při pauze už máš chvíli zalehlý uši  Nejhorší bylo přes město, ale jak říkáš, asi se dá na to zvyknout...
_________________ Jawa 50, Čz 175, Honda cb 750, Suzuki sv 1000s k3,
"Když do pekla, tak se vší parádou!"
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: sob 16. srp 2008 21:03:23 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Honza píše: Shorty píše: Honza píše: Dneska jsem měl pujčenou bratrovu motorka, má úplně stejnou jako já, akorát s tím rozdílem, že tam má nerezový výfukový koncovky bez homologačních vložek. Ujel jsem 50km a stačilo! To byl dunivý řev jako svině, ještě teť mě duní v hlavě. Přes město to bylo nejhorší. Chci si také koupit koncovky, ale určitě ty vložky tam nechám. A hlavně bez homologace bych do zahraničí netroufl.... Na ten rachot by sis za chvíli zvykl a pak by byl nezvyk přejít na sériový koncovky  Jinak na nějaké delší cestě, 150km a víc už se šikne ta tlumivka, páč při pauze už máš chvíli zalehlý uši  Nejhorší bylo přes město, ale jak říkáš, asi se dá na to zvyknout... Zvyknout se na to dá,bez problému.Ujel jsem s tím Chorvatsko,bez vložek.CCA 2500 km. A pokud tě to bude moc srát,tlumivky tam můžeš kdykoliv vrazit zpět.Nebo si kup špunty do uší,stojí 10Kč..... 
|
|
Nahoru |
|
 |
taxik
|
Napsal: čtv 21. srp 2008 21:46:48 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
http://www.yoshimura-rd.com/ps-3194-111 ... lt-on.aspxJeste jsem nasel tyhle krasavice a jsem docela nalomenej. Nemate s nima nekdo zkusenosti? V USA se daji sehnat za $500 + $80 doprava + nejaky to DPH a clo. Porad to ale vychazi o neco levneji nez ty LeoVince. Nevite jestli by s tim mohl byt nejaky problem, kdyz je to verze pro USA?
|
|
Nahoru |
|
 |
Kasym
|
Napsal: pát 22. srp 2008 8:04:47 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Kawa píše: Jak pises, ze KN filtr je samozřejmosti, to je potreba ho koupit kdyz davam ladaky? Ne.Protože ještě více ochudíš směs kterou ochudíš i laďákama.Jen vejfukama to není tak strašný.[/quote] Hmm,divný.Už na 2 SV jsem při nasazení laďáků dal KN filtr.A nemyslím,že by se některá z nich cítila ochuzena... Nejsem v tomto až tak zcela odborníkem....,ale že by si to jednotka přenastavila sama,co říkáš?[/quote] za jízdy poznáš prd...víc poví Lambda sonda.Někdy si to dohoní i origo jednotka někdy je potřeba trochu zasáhnout z venku.někdy je potřeba doladit i jinou jednoutkou..je to individuální 
_________________ Bandit Pičo :-)
|
|
Nahoru |
|
 |