Home SV Forum Suzukisv.cz SV team koš SV obleceni verze 2010 (K3) - navrhy a pripominky
Právě je pát 04. črc 2025 11:57:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 147 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

sv obleceni 2010 (K3) jak?
Anketa končí za sob 09. led 2010 12:58:58
chci posledni verzi 0%  0%  [ 0 ]
chci novou verzi 25%  25%  [ 4 ]
chci cokoliv 19%  19%  [ 3 ]
chci ale az dle navrhu nove 6%  6%  [ 1 ]
uz mam - nechci nic 13%  13%  [ 2 ]
uz mam a chci novou verzi 25%  25%  [ 4 ]
uz mam a chci starou verzi 6%  6%  [ 1 ]
nemam nic a nic nechci 0%  0%  [ 0 ]
co je to to SV? 6%  6%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 16
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: sob 30. led 2010 1:08:02 
záklaďák

Tak, první várka návrhů zde... :oops:
http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=86002

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 30. led 2010 1:51:38 
záklaďák

Canichon píše:

no, trošku lepší než ty moje :grin: :good:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 30. led 2010 11:26:40 
záklaďák

Sharku neni problem natisknout fotku. To ti udělá kdejaká tiskárna. De taky o to že ti to udělá doslova gumové povrch o velikosti celyho obrázku. Fakt prima věc. Mrkni jak to má Kawa. To co je tmavy neni barva. Takže je to přijemnějši na nošení. A to už z fotky neuděláš. Proto já osobně pořád zustávám u Kawowyho návrhu nechat to tak jak to je, nebo ať to někdo zpracuje stejně jak minule. Co zatim zkóšim tak to nezmáknu ani omylem, v Corelu tak dobře neumim :blush:

Jo ještě detajl, dyš to bude taková plocha tak se to podle mě oloupe. Toto je prvni transfer v takové kvalitě že tiskárnu bych neměnil...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 30. led 2010 12:45:36 
záklaďák

Canichon píše:

mě se tvoje návrhy líbí...např. Buď SVůj je dost originální :good:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 30. led 2010 14:05:25 
záklaďák

Canichon píše:

pěkný! velmi mnoho...Taky se mi líbí buď svůj- jen bych dal asi jiný font ale fakt je to pěkný...jo jinak nápad s nickem se mi taky líbí...ve předu klidně nechat motor a na záda dát nick :hello: ale nejsem expert!

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 31. led 2010 13:36:33 
záklaďák

Canichon> Moc dobré :thumbsup:
Kawa> jasný, chápu. spokojim se s černym ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 31. led 2010 16:16:29 
záklaďák

Nové návrhy - pěkná práce. :good: :good:
Sice bych rozhodně nechodil s nápisem buď svůj - je to divný,ale někoho to možná osloví.(to je jak kdybych si natiskl na triko - nebuď debil.... :rotfl: - otázka názoru)
Přátelé,kamarádi....
Takže se nějak domluvte,co se bude tisknout(nové logo - jaké? x staré logo),kde se bude tisknout(můžete si udělat vzorky jinde,porovnat....atd).

Až se domluvíte,dejte nějak jasně vědět jaké logo a kde to chcete tisknout.Přestává mě bavit to furt sledovat a něco psát,vysvětlovat furt dokola,angažovat se.
Takže se prozatím omlouvám a ruším jeden ze svých předchozích příspěvků(slibů),kde jsem slíbil,že spustím objednávky od 1.2. 2010.
Dokud nebude vše jasné,tak s tím nezačnu.Nehodlám něco rozdělat,abych to pak v polovině musel stornovat.
btw:
Nechal jsem udělat vzorek termotrika(funkční prádlo,viz: http://www.imi.cz/zbozi/schwarzwolf-act ... -l_104582/ ),dá se na něj taky tisknout transferem.Jen,pokud bych mohl doporučit(a někdo to tady vezme v potas),ať už se to bude dělat kdekoliv - netisknout na záda velké logo!!!! Přeci jen struktura termotrika x bavlněného trika je jiná.
Při spocení na zádech by se každej v tom termotriku udrbal(osobně jsem zkoušel,nic moc pocit).
Detail malého loga na prsou - je tam jasně vidět jiná struktura textilu - tu nehezkost potisku dělá právě struktura textilu....
http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=86081

Tak,hodně zdaru při shodnutí se na novém logu..... :clapping: :good: :wave:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 31. led 2010 18:35:14 
Administrátor

stafflik píše:
Sharku neni problem natisknout fotku. To ti udělá kdejaká tiskárna. De taky o to že ti to udělá doslova gumové povrch o velikosti celyho obrázku. Fakt prima věc. Mrkni jak to má Kawa. To co je tmavy neni barva. Takže je to přijemnějši na nošení. A to už z fotky neuděláš. Proto já osobně pořád zustávám u Kawowyho návrhu nechat to tak jak to je, nebo ať to někdo zpracuje stejně jak minule. Co zatim zkóšim tak to nezmáknu ani omylem, v Corelu tak dobře neumim :blush:

Jo ještě detajl, dyš to bude taková plocha tak se to podle mě oloupe. Toto je prvni transfer v takové kvalitě že tiskárnu bych neměnil...

ano
to se dela pres folie a normalni tiskarnu, to jsem s nima resil, ale to je nestalej potisk, oni rikali ze i z nejaky fotky udelaj vektor a natisknout to stejne jako kawa

a kdyz uz jsme u toho jen technicka i tu celoplochu muzes ostrihat jen na potrebny a nazehlit

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 31. led 2010 21:29:38 
záklaďák

shark píše:
a kdyz uz jsme u toho jen technicka i tu celoplochu muzes ostrihat jen na potrebny a nazehlit

No a to je přesně to co už Kawa dělat nechce (jestli to chápu dobře), protože je to drbárna a nikdo mu to nezaplatí, bo to dělá pro kámoše.... A nažehlovačku, to rač neřešim vubec, teda pokud mysliš to co ti udělaji kdekoli a doma to nažehlim žehličkó. Takže su taky zvědavé na vésledek teho co vznikne...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 05. úno 2010 15:56:47 
záklaďák

Tak ujme se toho teda někdo? Takhle to totiž vypadá že to vyšumí do prázdna :(

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 05. úno 2010 16:33:32 
záklaďák

Jj vypadá...asi by bylo nejrozumnější, vypsat nový hlasování, někomu se nelíbí to, někomu zas ono...ale proti lonske verzi nerekl snad nikdo nic...Takze muj navrh (i kdyz si vazim vsech kdo travili cas novyma navrhama a mym timhle bych je poslal ze hry...ale jestli to tu sleduji tak to musi citit sami ze dohodnout se s tolika lidma neni sranda...) takze ten navrh: vypsat nove hlasovani kdo je pro lonskou verzi a kdo je vylozene proti...at hlasuji jen ti kteri maji zajem o obleceni a bud se bude tisknout "stara" verze a nebo se to tu bue jeste mesic resit...nejsem proti kdyz bude mala zmena...napr. nekde v ruzku v.2010 nebo v.K3 aby se to lehounce odlisilo ale jde o to ze na zasadni zmene to vypada ze se nedohodneme...aspon ne tak rychle aby jsme si obleceni mohli z jara oblect...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 05. úno 2010 16:44:23 
záklaďák

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
já se teho klidně ujmu - no problema....ale musí se vědět CO SE BUDE TISKNOUT....
btw - kdyby bylo po mym,už od 1.2. jste mohli objednávat.....ale - zbytek výše..... :wave: :wave: :wave:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 05. úno 2010 17:39:02 
záklaďák

prepacte bolo by to mozne poslat aj na slovensko?...mne je uplne jedno ci bude to stare alebo nieco nove lebo vsetky navrhy su super...a kedze som tu novy kto mi da echo kde najdem cennik?...dakujem

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 05. úno 2010 17:55:47 
záklaďák

http://hanesihned.cz/index.php tady si vyberes obleceni jaky chces (Kawa ještě zúží výběr) a potisk stal loni 170,- letos nevim a postovny...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 13. úno 2010 17:47:06 
záklaďák

nak to tady umřelo

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 0:16:36 
záklaďák

Tak co sakra...bude se letos něco tisknout???

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 9:54:59 
záklaďák

shark píše:
mam novinku
dnes jsem kecal s jednim novym znamym kterej dela v tiskarne, a jsou schopny to natisknout kamokoliv a skoro cokoliv klidne z jpg
ceny zjisti
slo by tam dat i nicky
takze paklize by se to tim zjenodusilo a vyslo vstrict vic lidem
muze kawak dodat obleceni a nechame to natisknout tam
nechal bych udelat jeden vzorek co bych nafotil a srovnal s kawovym

Mara,ondresss - ptejte se tady pána....kterej od začátku chce změnu.....a vlastně na základě jeho příspěvků jsem se rozhodl svoji iniciativu stopnout....
+ jsou tady nové návrhy k uspokojení všech,kteří chtěli něco nového....a taky už se nějak zapomněli domluvit co teda tisknout.... :cool:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 9:57:14 
záklaďák

no ono by chtělo, aby někdo (admin???) řekl rozhodný slovo...
Ale evidentně se k tomu nemá, takže jak jsme se domluvili - tisknou se bude loňská verze.
Co se týče oblečení - jsem lempl a nechce se mi prohlížet fórum - je někde nějaký seznam oblečení (střih, velikost), na který se tisklo? Abych věděla, z čeho vybírat. Popř. i náhledy (jsem hold ženská, nemám odhad, takže "dámské tričko" mi nic moc neřekne ;) ).
Asi by už nebyl problém začít objednávat. Co, Kawo?? :blush: :grin: Ale abych řekla pravdu, vůbec ti to nezávidím, když vidím, jak jsme neschopní se vzájemně na čemkoliv domluvit.... :cry:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 10:41:28 
záklaďák

>Canichon, oblečení máš tady:

http://www.suzukisv.cz/forum/viewtopic.php?f=26&t=1305

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 15. úno 2010 10:54:14 
záklaďák

Canichon píše:
no ono by chtělo, aby někdo (admin???) řekl rozhodný slovo...
Ale evidentně se k tomu nemá, takže jak jsme se domluvili - tisknou se bude loňská verze.
Co se týče oblečení - jsem lempl a nechce se mi prohlížet fórum - je někde nějaký seznam oblečení (střih, velikost), na který se tisklo? Abych věděla, z čeho vybírat. Popř. i náhledy (jsem hold ženská, nemám odhad, takže "dámské tričko" mi nic moc neřekne ;) ).
Asi by už nebyl problém začít objednávat. Co, Kawo?? :blush: :grin: Ale abych řekla pravdu, vůbec ti to nezávidím, když vidím, jak jsme neschopní se vzájemně na čemkoliv domluvit.... :cry:

admin a rozhodný slova(o)...myslíš tím našeho šarika? :rotfl: :rotfl: si počti celý toto vlákno..... :cool:
nu,nicméně já jsem s tím počítal....
takže malá změna: loni se řešilo potisk samostatného nápisu SV na rukáv mikiny - loni to nešlo,letos už umíme.takže červený nápis SV bude jak na rukávu trik,tak mikin.(momentálně čekám na vzorek,jakmile bude,dám foto).
dále....má někdo zájem o natištění(výšivka je náročnější) svého nicku na textil? pokud ano,začněte házet návrhy umístění,návrhy fontu a velikosti písma,včetně barevnosti.jak už jsem psal - budou-li se nicky tisknout,tak pro všechny bude stejné písmo,velikost,barva.
za potištění vlastního nicku na 1 ks textilu chce výroba cca 20,- CZK.
takže,začněte se domlouvat,zda nick tisknout,dávejte návrhy.... ;)
a textil....jak už jsem psal,udělám(jako již několikráte)výběr....+ kdo si vybere,může pak přes SZ individuálně objednat...
čerpat budu z: http://www.hanesihned.cz již jsem něaolikrát tento textil dodával a dodnes si nikdo nijak na kvalitu nestěžoval....
na tomto odkazu jsou ceny bez DPH...já pro vás budu mít ceny jiné(nižší),vč. DPH.....
tady je vlákno z loňského roku,ceny by se nějak dramaticky neměly lišit....http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-for ... =26&t=1578

+ připomínám...o pár příspěvků výše - nechal jsem udělat vzorek funkčního prádla:
http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=86081
Dám ho do objednávek,tak přemýšlejte,zda bude zájem....?

Objednávat se začne,až budu mít vzorek mikiny(dám foto) a vy se nějak dohoukáte na tom,zda nick ANO - NE,KAM...atd....
+ zrovinka ty jsi tuším navrhovala potisknout šátek - mně se to zdá jako dobrý nápad :good: ....jsi schopna nějaký sehnat,dát nabídku?
dali bychom ho do objednávek,dle zájmu objednali. detaily(materiál...) bychom už probrali kdyžtak spolu přes SZ,nebo ICQ...souhlas?

Tak,vážení....je to teď tak trochu na vás....

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 147 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]