|
Právě je pát 04. črc 2025 11:50:07
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Zobrazit nepřečtené příspěvky
stafflik
|
Napsal: sob 30. led 2010 11:26:40 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 06. lis 2007 21:52:56 Příspěvky: 1987 Bydliště: Doloplazy ( u Olomouce )
|
Sharku neni problem natisknout fotku. To ti udělá kdejaká tiskárna. De taky o to že ti to udělá doslova gumové povrch o velikosti celyho obrázku. Fakt prima věc. Mrkni jak to má Kawa. To co je tmavy neni barva. Takže je to přijemnějši na nošení. A to už z fotky neuděláš. Proto já osobně pořád zustávám u Kawowyho návrhu nechat to tak jak to je, nebo ať to někdo zpracuje stejně jak minule. Co zatim zkóšim tak to nezmáknu ani omylem, v Corelu tak dobře neumim  Jo ještě detajl, dyš to bude taková plocha tak se to podle mě oloupe. Toto je prvni transfer v takové kvalitě že tiskárnu bych neměnil...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
|
|
Nahoru |
|
 |
william.walace
|
Napsal: sob 30. led 2010 14:05:25 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Canichon píše: pěkný! velmi mnoho...Taky se mi líbí buď svůj- jen bych dal asi jiný font ale fakt je to pěkný...jo jinak nápad s nickem se mi taky líbí...ve předu klidně nechat motor a na záda dát nick  ale nejsem expert!
_________________ SV 650 K8 :-)
|
|
Nahoru |
|
 |
z.a.j.o.c.h
|
Napsal: ned 31. led 2010 13:36:33 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pát 05. čer 2009 17:53:25 Příspěvky: 173 Bydliště: Dejvice
|
Canichon> Moc dobré Kawa> jasný, chápu. spokojim se s černym 
_________________ TMEC MT 125 > SV 650 > Monster S2R 1000
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: ned 31. led 2010 16:16:29 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: stř 21. lis 2007 9:42:22 Příspěvky: 2620 Bydliště: Štatl
|
Nové návrhy - pěkná práce. Sice bych rozhodně nechodil s nápisem buď svůj - je to divný,ale někoho to možná osloví.(to je jak kdybych si natiskl na triko - nebuď debil....  - otázka názoru) Přátelé,kamarádi.... Takže se nějak domluvte,co se bude tisknout(nové logo - jaké? x staré logo),kde se bude tisknout(můžete si udělat vzorky jinde,porovnat....atd). Až se domluvíte,dejte nějak jasně vědět jaké logo a kde to chcete tisknout.Přestává mě bavit to furt sledovat a něco psát,vysvětlovat furt dokola,angažovat se. Takže se prozatím omlouvám a ruším jeden ze svých předchozích příspěvků(slibů),kde jsem slíbil,že spustím objednávky od 1.2. 2010. Dokud nebude vše jasné,tak s tím nezačnu.Nehodlám něco rozdělat,abych to pak v polovině musel stornovat. btw: Nechal jsem udělat vzorek termotrika(funkční prádlo,viz: http://www.imi.cz/zbozi/schwarzwolf-act ... -l_104582/ ),dá se na něj taky tisknout transferem.Jen,pokud bych mohl doporučit(a někdo to tady vezme v potas),ať už se to bude dělat kdekoliv - netisknout na záda velké logo!!!! Přeci jen struktura termotrika x bavlněného trika je jiná. Při spocení na zádech by se každej v tom termotriku udrbal(osobně jsem zkoušel,nic moc pocit). Detail malého loga na prsou - je tam jasně vidět jiná struktura textilu - tu nehezkost potisku dělá právě struktura textilu.... http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=86081Tak,hodně zdaru při shodnutí se na novém logu..... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
shark
|
Napsal: ned 31. led 2010 18:35:14 |
|
 |
Administrátor |
 |
Registrován: stř 17. říj 2007 21:13:12 Příspěvky: 6567 Bydliště: Praha
|
stafflik píše: Sharku neni problem natisknout fotku. To ti udělá kdejaká tiskárna. De taky o to že ti to udělá doslova gumové povrch o velikosti celyho obrázku. Fakt prima věc. Mrkni jak to má Kawa. To co je tmavy neni barva. Takže je to přijemnějši na nošení. A to už z fotky neuděláš. Proto já osobně pořád zustávám u Kawowyho návrhu nechat to tak jak to je, nebo ať to někdo zpracuje stejně jak minule. Co zatim zkóšim tak to nezmáknu ani omylem, v Corelu tak dobře neumim  Jo ještě detajl, dyš to bude taková plocha tak se to podle mě oloupe. Toto je prvni transfer v takové kvalitě že tiskárnu bych neměnil... ano to se dela pres folie a normalni tiskarnu, to jsem s nima resil, ale to je nestalej potisk, oni rikali ze i z nejaky fotky udelaj vektor a natisknout to stejne jako kawa a kdyz uz jsme u toho jen technicka i tu celoplochu muzes ostrihat jen na potrebny a nazehlit
_________________ (2006) - CBR125R K5 + (2007) - SV650S K4 > (2011) - SV650R K4 > (2012) SV650RR K8 + (CBR600RR K5) > (2021) SV650RR K8 + GSX-R1000 K6 + CBF600S-ABS K6
|
|
Nahoru |
|
 |
stafflik
|
Napsal: ned 31. led 2010 21:29:38 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: úte 06. lis 2007 21:52:56 Příspěvky: 1987 Bydliště: Doloplazy ( u Olomouce )
|
shark píše: a kdyz uz jsme u toho jen technicka i tu celoplochu muzes ostrihat jen na potrebny a nazehlit No a to je přesně to co už Kawa dělat nechce (jestli to chápu dobře), protože je to drbárna a nikdo mu to nezaplatí, bo to dělá pro kámoše.... A nažehlovačku, to rač neřešim vubec, teda pokud mysliš to co ti udělaji kdekoli a doma to nažehlim žehličkó. Takže su taky zvědavé na vésledek teho co vznikne...
_________________ Suzuki SV 650 N rok výroby 2003, barva: modrá metalíza. ;-)
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pon 15. úno 2010 9:54:59 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
shark píše: mam novinku dnes jsem kecal s jednim novym znamym kterej dela v tiskarne, a jsou schopny to natisknout kamokoliv a skoro cokoliv klidne z jpg ceny zjisti slo by tam dat i nicky takze paklize by se to tim zjenodusilo a vyslo vstrict vic lidem muze kawak dodat obleceni a nechame to natisknout tam nechal bych udelat jeden vzorek co bych nafotil a srovnal s kawovym Mara,ondresss - ptejte se tady pána....kterej od začátku chce změnu.....a vlastně na základě jeho příspěvků jsem se rozhodl svoji iniciativu stopnout.... + jsou tady nové návrhy k uspokojení všech,kteří chtěli něco nového....a taky už se nějak zapomněli domluvit co teda tisknout.... 
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|
|
Nahoru |
|
 |
Canichon
|
Napsal: pon 15. úno 2010 9:57:14 |
|
 |
záklaďák |
 |
Registrován: pon 06. črc 2009 13:33:50 Příspěvky: 491 Bydliště: Praha
|
no ono by chtělo, aby někdo (admin???) řekl rozhodný slovo... Ale evidentně se k tomu nemá, takže jak jsme se domluvili - tisknou se bude loňská verze. Co se týče oblečení - jsem lempl a nechce se mi prohlížet fórum - je někde nějaký seznam oblečení (střih, velikost), na který se tisklo? Abych věděla, z čeho vybírat. Popř. i náhledy (jsem hold ženská, nemám odhad, takže "dámské tričko" mi nic moc neřekne  ). Asi by už nebyl problém začít objednávat. Co, Kawo??  Ale abych řekla pravdu, vůbec ti to nezávidím, když vidím, jak jsme neschopní se vzájemně na čemkoliv domluvit.... 
_________________ Ženy nemají velká nebo malá prsa, to jenom muži mají malé nebo velké ruce... >> od odstrkovacího kačera rovnou k velkému Kačerovi SV 650 S <<
|
|
Nahoru |
|
 |
Kawa
|
Napsal: pon 15. úno 2010 10:54:14 |
|
 |
záklaďák |
 |
|
Canichon píše: no ono by chtělo, aby někdo (admin???) řekl rozhodný slovo... Ale evidentně se k tomu nemá, takže jak jsme se domluvili - tisknou se bude loňská verze. Co se týče oblečení - jsem lempl a nechce se mi prohlížet fórum - je někde nějaký seznam oblečení (střih, velikost), na který se tisklo? Abych věděla, z čeho vybírat. Popř. i náhledy (jsem hold ženská, nemám odhad, takže "dámské tričko" mi nic moc neřekne  ). Asi by už nebyl problém začít objednávat. Co, Kawo??  Ale abych řekla pravdu, vůbec ti to nezávidím, když vidím, jak jsme neschopní se vzájemně na čemkoliv domluvit....  admin a rozhodný slova(o)...myslíš tím našeho šarika?  si počti celý toto vlákno..... nu,nicméně já jsem s tím počítal.... takže malá změna: loni se řešilo potisk samostatného nápisu SV na rukáv mikiny - loni to nešlo,letos už umíme.takže červený nápis SV bude jak na rukávu trik,tak mikin.(momentálně čekám na vzorek,jakmile bude,dám foto). dále....má někdo zájem o natištění(výšivka je náročnější) svého nicku na textil? pokud ano,začněte házet návrhy umístění,návrhy fontu a velikosti písma,včetně barevnosti.jak už jsem psal - budou-li se nicky tisknout,tak pro všechny bude stejné písmo,velikost,barva. za potištění vlastního nicku na 1 ks textilu chce výroba cca 20,- CZK. takže,začněte se domlouvat,zda nick tisknout,dávejte návrhy.... a textil....jak už jsem psal,udělám(jako již několikráte)výběr....+ kdo si vybere,může pak přes SZ individuálně objednat... čerpat budu z: http://www.hanesihned.cz již jsem něaolikrát tento textil dodával a dodnes si nikdo nijak na kvalitu nestěžoval.... na tomto odkazu jsou ceny bez DPH...já pro vás budu mít ceny jiné(nižší),vč. DPH..... tady je vlákno z loňského roku,ceny by se nějak dramaticky neměly lišit.... http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-for ... =26&t=1578+ připomínám...o pár příspěvků výše - nechal jsem udělat vzorek funkčního prádla: http://suzukisv.cz/gallery/main.php?g2_itemId=86081Dám ho do objednávek,tak přemýšlejte,zda bude zájem....? Objednávat se začne,až budu mít vzorek mikiny(dám foto) a vy se nějak dohoukáte na tom,zda nick ANO - NE,KAM...atd.... + zrovinka ty jsi tuším navrhovala potisknout šátek - mně se to zdá jako dobrý nápad  ....jsi schopna nějaký sehnat,dát nabídku? dali bychom ho do objednávek,dle zájmu objednali. detaily(materiál...) bychom už probrali kdyžtak spolu přes SZ,nebo ICQ...souhlas? Tak,vážení....je to teď tak trochu na vás....
|
|
Nahoru |
|
 |